כללי לוגו לפרויקט גמר-חוו"ד

• הוסף לסימניות
זהו אז מתחילים לעבוד על פרויקט גמר - החלטתי למתג גרפיקאית.
וברוח ההשראה נולדו כמה לוגואים - אשמח לשמוע את דעתכם מה להחליט.

תודה מראש.

(נ.ב. הפונטים ניתנים לשינוי יש לי פונטים של פונטביט)

קבצים מצורפים

• לוגו מרוכז.jpg
    KB 798 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2shehem1;1069365:
זהו אז מתחילים לעבוד על פרויקט גמר - החלטתי למתג גרפיקאית.
וברוח ההשראה נולדו כמה לוגואים - אשמח לשמוע את דעתכם מה להחליט.

תודה מראש.

(נ.ב. הפונטים ניתנים לשינוי יש לי פונטים של פונטביט)

לדעתי 4 נראה הכי טוב.

• הוסף לסימניות
הבאים בחשבון הם 2-3-4
ועדיין צריכים עוד ליטוש ועיבוד:
2. מקורי, יצירתי, אבל עדיין לא לוגו, אין פה חטיבה אחת, זה נראה כמו החלק העליון של דף כותרת,
אולי תנסי לכתוב את עיצובים בצבע על הסטריפ מתחת למילה קשת ואז לצמצם משמעותית את אורך הקו הזה.
3. חמוד, די לוגואי, קצת נדוש בעיני, כלומר אני לא לא רואה פה חידוש, או עניין מיוחד, בכולופן כדאי להקטין את העיגולים ביחס לטקסט, הסגול בכל ע-נ-ק
4. זה כבר נראה לוגו, אבל הוא שבלוני, סימטרי מידי בשביל גרפיקאית, תנסי להוציא אחד מהם החוצה בזיות מעניינת שתהיה קשורה לכל השאר, או ליצור מהם דינמיות כלשהיא שתבטא מעוף, דמיון וכדומה, (אחרת זה מזכיר לי בית דפוס)
אפשר לשחק עם הגדלים, כמו שעשית בלוגו 3, או עדיף אפילו מעניין יותר, אפשר להוריד חלק, לא חייבים את כל הצבעים,
בכולם התייחסתי רק לסמל ולא לפונטים, בעיני אף אחד מהפונטים עדיין לא מתאים, תנסי למצוא אחר, או לתת לפונט עיבוד, טאצ' אישי.
הבסיס טוב, את נראית בהחלט בכיוון, תמשיכי להשקיע וללטש ותגיעי לתוצאות מרשימות.
וכמובן, אנא תקחי את ההארות שלי ברוח טובה,
התכוונתי באמת לעזור ולא להעיר חלילה

• הוסף לסימניות
contrast: תודה על התשובה המנומקת
וכמובן שהכל ברוח טובה - תמיד כיף לשמוע איך זה נראה מהצד... בטח אם זה ממי שכבר בתחום.

0548445050 + eliezer: תודה!

יותר מאוחר בל"נ אעלה שיפורים...

כמו"כ אשמח לדעת כיוון של פונטים שיותר מתאימים למה שאהבתם, והאם 'מותר' לעבד קצת פונטים או שזה בעייתי בבניית לוגו?

תודה.

• הוסף לסימניות
4 הוא ממש בכיוון הנכון לדעתי,
הוא אמנם חייב עוד עבודה / משחק/ שיני דחוף של הפונט / טאצ' מקורי יותר ופחות שבלוני, אבל...
הכיוון נכון. uזה יכול בסופו של דבר לצאת מקסים!
כל השאר... :(

• הוסף לסימניות
4 הכי מלוטש, מינמליסטי מצד אחד ועשיר מצד שני.
פונט יותר מתאים לא יזיק.
ו..זהו! עלו והצליחו!

• הוסף לסימניות
או 2 או 4
מאוד יפה!!!

• הוסף לסימניות
להתחיל מהתחלה

• הוסף לסימניות
אז ככה...

טוב בוקר טוב..
זה לקח קצת זמן כי יש לי התלבטות שהתפתחה תוך כדי העבודה... מעניין אותי אם תזהו מה החשש. אבל הוספתי רעיונות וניסיתי לעשות לזה ריענון...

אשמח לשמוע המלצות לגבי פונטים גם כי אני לא סגורה עליהם בכלל.

תודה.

קבצים מצורפים

• א2.jpg
    KB 579.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עכשיו הרבה יותר טוב

• הוסף לסימניות
4, או 3 אבל שהקווים יהיו בנפרד מהמילה. אולי משהו מדורג כזה אבל לא דבוק למילה. זו דעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה