כללי לוגו לצלמת

• הוסף לסימניות
חמוד, אבל קצת לא קריא, וה"צמצם" בתוך ה-P מזכיר לוגואים אחרים, כמו פיקאסה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
חוסר הקריאות נובע מהקו שנמצא בצד ימין. הוא יותר מידי קרוב לאות ונראה כהמשך.
וגם העין נמשכת ישר לשם.

• הוסף לסימניות
יפה. יש יותר מידי אלמנטים בלוגו שלך

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון, התחושה הראשונה שלי- מצלמים אותי
הצמצם בראשון נראה הכי אמיתי וכדאי שהקו התחתון יהיה באותו צבע של הקו העליון

• הוסף לסימניות
כפי שצייני יש לוגו של פיקסה וזה די גונב את הלוגו של הצלמת.

את האות P בצבע שונה יכול לתת מענה , בלי הלוגו של פקסה

• הוסף לסימניות
מושקע מאוד, מצטרפת להערות הקודמות:
א. או שתשני את הצבעים של ה״צמצם״ או שתורידי.
ב. האות האחרונה די קרובה לאלמנט התחתי.
ג. הייתי הולכת על העיצוב השלישי שהעלת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
מסכימה עם ההערות, אך עדין עבודה יפה, הייתי הולכת על הראשון בהודעה השניה-
הדמיון שם קטן יותר

• הוסף לסימניות
לוגו מעולה ופונט מצוין, קווי המתאר של המצלמה מיותרים מעט, והצמצם מחולק ליותר מדי חלקים.
אם תצמצמי את חלקי הצמצם,ל-6 או ל-5 לדוגמה, ותורידי את קווי המתאר, זה עדיין ישמור על הלוק של המצלמה וייראה יותר כמו לוגו מקצועי.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה