כללי לוגו לצלמת

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רק הערה קטנה, בלי חלילה לקלקל את החגיגה :)
משום מה הציצית של הילדון הזכירה לי יותר זנב מאשר ציצית.
אולי תפרידי בין החוטים מעט, כך שיראה אותנטי יותר.

הרבה הצלחות!!

• הוסף לסימניות
הלוגואים מקסימים!!

אך האם הלוגו השני חייב לכלול את השם גם בעברית?
משום מה זה לא "זורם" לי מספיק.

אבל בטח את זה דרשה הלקוחה שלך.

• הוסף לסימניות
הלוגויים מקסימים, חידוש מרענן בתחום,

בלי כל קשר בלוגו השני לדעתי הצבע של הילד מיותר ועושה את הלוגו לקצת מפוזר, הכל מקרה הוא קצת יותר מורכב מהראשון אז תנסי לאחד אותו גם בצבע מספיק ככה יש בו הרבה אלמנטים,

• הוסף לסימניות
השניים האחרונים שהעלית בתגובה 32 - יפהפיים!
אמנם הדמות עם השיער המתנפנף בדיוק באותה זווית, באותו גודל, לאותו כיוון, מזכירה קצת. ואחד הדברים הזכירים בלוגו זה האובייקט, ומה שזוכרים מהאובייקט הזה זה דמות עם שיער מתנפנף בזווית הימנית של הלוגו, לכן כן יש בזה משהו שגורע טיפה, לדעתי.
אני הייתי חושבת שהלוגו של קידי קליק בלי הדמות - הוא מספיק מקסים! אולי אפשר במקום הדמות לשים שם אוביקט אחר לגמרי, כדי שלא יזכיר את הראשון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה