כללי לוגו לצלמת

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שום מורכב

תתחילו לפרגן!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הבטחתי סיפור בהמשכים...

ובכן, עיצבתי לוגו לחברה צלמת, יצא משהו משהו כולם מרוצים,
ואח"כ לאחרת והראשונה טענה שזה מידי דומה לשלה.

אני מעלה את הלוגו הראשון - א'.
ואת הלוגואים של השניה - ב'
שניהם בש"ל ליתר אוביקטיביות.
ואם אתם יכולים לומר כמה זה דומה שונה בסולם של 5 דרגות, 1 מאד דומה, 5 ממש לא דומה ולא מזכיר.

זה מאד מאד יעזור.
תודה

קבצים מצורפים

• דומה ושונה-01.jpg
    KB 103.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
האיור שבלוגו - לא דומה בכלל, מה שכן הופך את הלוגואים לדומים זה הגופן. שימי לב שבשני הגופנים יש את הקו החינני הזה מתחת לאות הראשונה (אולי הוספת את זה ידנית?) כך או כך, זה מה שמדמה אותם אחד לשני.

אישית, אני אוהבת מאד את לוגו מס' 3 לצלמת השניה, ופונט - אולי תשימי כמו כתב יד קליל ועדין וזה מה שיבדיל.

נ.ב. הלוגואים שהעלית בהודעה הראשונה לא ממש טובים כמו שאמרו קודמיי - אובייקט מורכב וקצת מגושם, ולך, דויד, אני מפרגנת למיג בכל לב... :)

• הוסף לסימניות
אכן
משובחים אחד אחד
אבל אכן יש משהו שנראה כמו סדרה.
במיוחד בדוגמא 1.
2, ו-3 כבר לוקחות לכיוון טיפה שונה.
מבחינת הטיפוגרפיה, ההארכה של הK ברגל יוצרת מראה דומה מדי לR המתארכת. אפשר לוותר על זה. מה שגם אפשר, לכתוב את הKIDICLICK בפונט של PHOTOGRAPHY, ואז זה יקבל כיוון אחר לגמרי, נקי יותר (רק השאלה אם זה יתאים לסגנון הצילום שלה.)
והצללית - יותר טובה ממה שהשתמשת עכשיו, אבל באמת ממש באותו סגנון של הלוגו לצלמת הראשונה, וגם פונה לאותו כיוון.
אולי אם תשני את הכיוון ותשתמשי בצבעוניות שונה לגמרי, זה יהיה בסדר (אולי איך שהוא להגיע לנגטיב?)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי עצם זה שיש דמות מעל השם זה כבר מזכיר את "א".
אני הייתי מסנה בלי קשר ל "א" אלמנט שונה, גם הפונט הייתי משנה למשהו אחר זה קצת נדוש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;558903:
אכן
משובחים אחד אחד
אבל אכן יש משהו שנראה כמו סדרה.
במיוחד בדוגמא 1.
2, ו-3 כבר לוקחות לכיוון טיפה שונה.
מבחינת הטיפוגרפיה, ההארכה של הK ברגל יוצרת מראה דומה מדי לR המתארכת. אפשר לוותר על זה. מה שגם אפשר, לכתוב את הKIDICLICK בפונט של PHOTOGRAPHY, ואז זה יקבל כיוון אחר לגמרי, נקי יותר (רק השאלה אם זה יתאים לסגנון הצילום שלה.)
והצללית - יותר טובה ממה שהשתמשת עכשיו, אבל באמת ממש באותו סגנון של הלוגו לצלמת הראשונה, וגם פונה לאותו כיוון.
אולי אם תשני את הכיוון ותשתמשי בצבעוניות שונה לגמרי, זה יהיה בסדר (אולי איך שהוא להגיע לנגטיב?)
בהצלחה

שחרית, תודה על התגובות המושקעות.
הפונטים שונים לחלוטין מלבד המאפיין של הרגל שהצלמת אגב מתעקשת עליו,
אישית נתתי פונטים מסוג אחר לחלוטין אבל הצלמת השניה לא התחברה עליהם ורצתה דווקא את זה.
ציבעוניות שונה לחלוטין זה ודאי, ונגטיב איכשהו קצת הפך את הלוגו למגושם יותר.

• הוסף לסימניות
מעניין שאת זה עוד לא אמרו---
התנוחה של הילד לא נכונה! הוא לא יושב אלא קצת מרחף, או שהרגליים מחוברות לו לבטן...

• הוסף לסימניות
משהו כזה----וסליחה על ההתערבות הבוטה!;)

קבצים מצורפים

• untitled.jpg
    KB 52.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י red;558984:
משהו כזה----וסליחה על ההתערבות הבוטה!;)

זה היה ע"ב צילום, במקרה זה הג'קט כיסה את הישבן,
אבל זה לא משנה זה בלאו הכי לא רלוונטי,

והרי לפניכן שני הלוגואים הסופיים,

קבצים מצורפים

• לוגו-02-02-02.jpg
    KB 62.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפים. אהבתי.
אין לי שום הערה או ביקורת הם מושלמים (חוץ מקצת אבל ממש קצת דמיון משותף)

• הוסף לסימניות
רק בגלל שאת מעלה את זה אחד על יד השני נוצר קו דמיוני של שיתוף, כאשר כל לוגו יהיה בנפרד זה לא יראה קשור האחד לשני.
הלוגיים מאוד יפים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;559025:
רק בגלל שאת מעלה את זה אחד על יד השני נוצר קו דמיוני של שיתוף, כאשר כל לוגו יהיה בנפרד זה לא יראה קשור האחד לשני.
הלוגיים מאוד יפים

כרגע לדעתי שניהם שונים ומבודלים הייטב,
סתם אשמח לקבל עליהם חו"ד ומחמאות...(מותר לסחוט;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;559070:
כרגע לדעתי שניהם שונים ומבודלים הייטב,
סתם אשמח לקבל עליהם חו"ד ומחמאות...(מותר לסחוט;))

מותר!
לדעתי הם מושלמים !
אני חושבת שהראשון יותר יפה!
ובהחלט יש את הבידול אם כי לא הייתי אומרת שונה לגמרי.

• הוסף לסימניות
מקסים מיג!

• הוסף לסימניות
הראשון מהמם פשוט מושלם!!
השני גם יפה מאד והצבעים שלו מדהימים!!
like!

• הוסף לסימניות
חלומי!!!!!

• הוסף לסימניות
כרגע הם בהחלט שונים ויפהפיים.
לא פשוט ליצור לוגואים שונים לתחום זהה. ועשית זאת היטב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה