כללי לוגו לצלמת

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הלוגו הזה. הוא עבורי.

קבצים מצורפים

• לוגו מירי.png
    KB 36.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הסמל- מיוחד
למיטב ידיעתי: טלפון לא שמים בלוגו ואם זה ממש דחוף אז וודאי לא בגודל הזה
והייתי מחליפה את הפונט ולוקחת את הסמל לאמצע
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אשמח לשמוע עוד הערות, ואעלה מתוקן.

• הוסף לסימניות
יפה

אבל העיגול נראה לא קשור עם הטקסט את צריכה לפי דעתי לגרום שזה יהיה חלק מהטקסט, שירגיש מחובר...
גם היתי מורידה את הצל באות M שבעיגול, נראה לי מיותר...
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אהבתי!
איזה יופי חותמת כזו על תמונות יפות...

• הוסף לסימניות
לוגו מתוקן.

אבל עכשיו הוא נראה לי קצת תקוע. מה לעשות?
העיגול לא מתאים לאמצע בגלל האות d.

קבצים מצורפים

• לוגו מוכן 2.png
    KB 30.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מה עדיף?

הראשון או השני?
תודה לכולם!
:)

קבצים מצורפים

• לוגו 3.png
    KB 36.3 · צפיות: 17
  • לוגו 4.png
    KB 29.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
שניהם יפים
מה שיותר מסתדר זה השני
אולי תגדילי בעוד קצת את השורה השניה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילה כהנמן;811421:
שניהם יפים
מה שיותר מסתדר זה השני
תגדילי בעוד קצת את השורה השניה
גם אני מצטרף להנ"ל

• הוסף לסימניות
אולי לנסות לכתוב את המילים בשתי שורות, וכך הן יוכלו להיות יותר גדולות?

• הוסף לסימניות
השני בכיוון יותר טוב
הסמל יפה,
בטקסט, להחליף לפונט לא שבור, זה יפה בסמל אבל לא בטקסט

• הוסף לסימניות
להחליף פונט

• הוסף לסימניות
לדעתי את הכתב לעשות בשתי שורות ואת הסמל למקם בשורה שלהם משמאל, את העיגול להשאיר איך שהוא, ובכתב לשנות לפונט קריא יותר

• הוסף לסימניות
להחליף פונט. הוא לא מתאים בכלל.
למה אותיות קטנות?
מה הקשר בין M ל-zoom design?
מה אמור להביע העיגול?
בקיצור, יש עוד על מה לעבוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
צריך לומר את זה אחת ולתמיד:
העובדה שיש לצלמים תוכנת פוטושופ (ואולי אפילו אילוס') עוד לא הופכת אותם למעצבים, בטח ובטח שלא לתחום מורכב כ"כ כמו מיתוג ועיצוב לוגו, שאפילו מעצבים מנוסים מתקשים בו לעתים.
אני מרשה לעצמי לומר זאת היות שאני די בטוחה שהייתי מקבלת תגובות דומות לו הייתי מעלה בפורום צילום צילומים שצילמתי במצלמה הביתית שלי, ושאני מייעדת אותם לשימוש בחומרים השיווקיים שלי.

וכדי שלא יהיה לתגובה הזו טון מייבש/מייאש בלבד, אני מציעה לך הצעה בונה:
קחי מעצבת שזקוקה לצילומים (לעצמה או ללקוח שלה), ותעשי איתה עסקת בארטר: היא תעצב לך לוגו, ואת תצלמי עבורה. שני הצדדים מרויחים.

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
אני מתנדבת לעסקת החליפין שהציעה נעמה
אבל לטעמי העיגול ממש נחמד
השאר דרוש שינוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;812329:
צריך לומר את זה אחת ולתמיד:
העובדה שיש לצלמים תוכנת פוטושופ (ואולי אפילו אילוס') עוד לא הופכת אותם למעצבים, בטח ובטח שלא לתחום מורכב כ"כ כמו מיתוג ועיצוב לוגו, שאפילו מעצבים מנוסים מתקשים בו לעתים.
אני מרשה לעצמי לומר זאת היות שאני די בטוחה שהייתי מקבלת תגובות דומות לו הייתי מעלה בפורום צילום צילומים שצילמתי במצלמה הביתית שלי, ושאני מייעדת אותם לשימוש בחומרים השיווקיים שלי.

וכדי שלא יהיה לתגובה הזו טון מייבש/מייאש בלבד, אני מציעה לך הצעה בונה:
קחי מעצבת שזקוקה לצילומים (לעצמה או ללקוח שלה), ותעשי איתה עסקת בארטר: היא תעצב לך לוגו, ואת תצלמי עבורה. שני הצדדים מרויחים.

בהצלחה רבה.

חיכיתי לקול השפוי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה