כללי לוגו לקורס בישול ואפיה

• הוסף לסימניות
אני צריכה את חו"ד על הלוגו
1. הלוגו מספיק מובן?
2. הצבעים
3. הסלוגן עוד לא סגור אם יש לכם רעיון לסלוגן אחר אני ישמח לשמוע
תודה

קבצים מצורפים

• שפע רב.jpg
    KB 69.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ממש יפה...אהבתי את הרעיון....ניראלי אפשר את ה-פ' לעשות באותו הצבע(חום)היא מספיק בולטת בגלל הצורה אז אני לא חושבת שגם צריך שינוי בצבע

• הוסף לסימניות
הצבעים טובים.
בהתחלה קראתי שפע ערב.
אח"כ הבנתי שכתוב שפע רב.
האמת- עם המילה שפע בלבד זה נראה יותר טוב.
הסלוגן לא משו- תחשבו על רעיון חדש.

הביצוע של הלוגו יפייפה, יש חיבור בין הש' לע' מיוחד, (מה המטרה של הנק' למעלה?)
אך הבפנים של הפ'- מצד אחד יפה ומושקע, אבל טיפה לוקח זמן לראות את הפ'.
תנסי מעט להקטין את הכובע/ לתת יותר לקו של הפ' שנכנס פנימה- עובי.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
ככה יותר טוב?
ואיך האנגלית?

קבצים מצורפים

• שפע רב.jpg
    KB 82.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הלוגו ממש חמוד- כיוון מעולה- גם השילוב של הצבעים. אבל אני חושבת שאי אפשר מידיד הרבה משחקים בלוגו אחד

• הוסף לסימניות
לי מפריע שהכובע של השף או איך שקוראים לזה, נראה מודבק על הפ' ולא משתלב איתה כחלק מהלוגו.

• הוסף לסימניות
שהפ' תהיה יותר פ', במיוחד הרגל שבתוכה.

• הוסף לסימניות
שימי לב להדגיש נקודת התענינות אחת ורודה ולא כמה, זה מבלבל את העין.

• הוסף לסימניות
למה יש נקודה שמאלית בש'?
זה לא אמור להיקרא שׁפע רב?

• הוסף לסימניות
הכיון יפה.
הייתי לוקחת את הכובע ושהוא יהיה הקו החיצוני של הפ'

• הוסף לסימניות
בלוגו באנגלית הכובע משתלב ממש טוב

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים! אך לא מספיק קריא. הכובע יכול לשבת על האות פ', ובאנגלית על ה-S. כי ה-H נראה עכשיו כמו A. עם טיפה ליטוש, זה יהיה לוגו מעולה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים הביקורת עוזר עמון ,
אולי יש גם למישהו סלוגן יותר טוב?

• הוסף לסימניות
טוב איך זה עכשיו?

ועוד הפעם תודה רבה לכל המגיבים!

קבצים מצורפים

• שפע רב.jpg
    KB 97.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
וואו! הרבה יותר טוב! חויה - בלי שני י'. סלוגן - אולי "חויה של אפיה"?

• הוסף לסימניות
השלישי מהאחרונות.

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!...עכשיו זה משתלב מקסים גם באנגלית וגם בעברית..(האפשרות 1 ו 3)...לדעתי אפשר לוותר על הבורדו שבתוך האות איי-מיותר...
ואולי סלוגן:"חוויה של טעמים"

• הוסף לסימניות
ואו!!! עכשיו יפה!!!
אהבתי שהלבשת את הכובע מעל האות ולא בתוכה.
רק הבעיה שלדעתי. זה לא נראה כובע כ"כ... תסתכלי על זה לבד, בלי קשר ללוגו. זה לא הכי כובע של טבח.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה הענין ליצור תוספת לאותיות ועליה להלביש את הכובע. אפשר פשוט להלביש על האות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה