כללי לוגו לקיוסק שממתג עצמו בעסקי הביצים

• הוסף לסימניות
לא הייתי מעיז לקנות שם מסטיק...

• הוסף לסימניות
בגלל שאתה מכיר את המקום רבי הרשי או בגלל הלוגו?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע למה התכוונת ומה אהבת בשאלה? אם יש לך עניינים אתם זה לא רלוונטי רק רציתי לקבל חו"ד על הסקיצה הזו שהיא בסיס הלוגו... וצריכים להיזהר מאבק לשון הרע..

• הוסף לסימניות
לא מכיר את המקום כלל.

ואפילו לא בגלל הלוגו, השם עצמו לא נראה לי ממש מושך לקנות שם. אפילו שהוא ממש מככב בסלט ביצים שלו...
לגבי הלוגו: הפונט טוב,
הביצים קצת, אפעס...
אולי הייתי שם רק אחד מהם במילוי של המ"ם סופית

אבל הצבע לדעתי לא מתחבר לשום דבר ודרוש כיוון מחדש.

(וזו רק דעתי...)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה, מעריך מאוד את דעתך המקצועית

• הוסף לסימניות
לוגו יפה, אבל לא מספיק מתאים למטרה (השם והצבעים)
הייתי מחליפה את הצבע הירוק לכתום או אדום
שיזכיר יותר אוכל... ולחפש אלמנט יותר מקורי

• הוסף לסימניות
זה לא שם טוב.
הוא צריך שם אחר.
אפילו להחליף לביצי משק.
הייתי מנסה לתת לו שם נרדף שיתאים למה שהוא משווק, אבל שם אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה