כללי לוגו לקייטנת ילדים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ירוק חזק יותר.jpg
    ירוק חזק יותר.jpg
    KB 153.8 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
נראה יפה מאד

(הייתי אולי קצת מעלה את העיטור שלמטה, שייראה יותר קשור ללוגו ןלא סתם כאילו "תקוע")

• הוסף לסימניות
ב״ה

תנסו צבעים כמו ירוק וכחול.. כרגע יש המון צבעים בלוגו. או שתבחרו 2 צבעים ותלכו עם הגוונים.
הניקוד לא יושב טוב וכמו״כ החץ בלמ״ד לא מקצועי.
שימו לב לגרשיים הפוכות, העיטור התכלת לענ״ד מיותר.

בהצלחה! נשמח לראות סקיצות נוספות אם יהיו..

• הוסף לסימניות
כל הצורה מאד טובה לדעתי (צריך עוד קצת ליטושים אבל ההעמדה בסדר), לגבי הצבעוניות- זה קצת לקח אותי למקום של חב"ד, הייתי מנסה עוד סוג אחד או שניים של צבעוניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2179144:
כל הצורה מאד טובה לדעתי (צריך עוד קצת ליטושים אבל ההעמדה בסדר), לגבי הצבעוניות- זה קצת לקח אותי למקום של חב"ד, הייתי מנסה עוד סוג אחד או שניים של צבעוניות.

ב״ה

דאבל, הצבעים של חב״ד שונים לגמרי, כמו״כ גם הפונטים. א גוטע וואך:)

• הוסף לסימניות
לענ"ד, יש פה שילוב קצת מוגזם של סגנונות פונטים ואלמנטים... כגון:
הפונט של "למאלה מן המקום" הוא פונט מידי מרובע, בעוד שה"קייטנה תשע"ו..." הוא פונט ספר תורני...
העיטור מתחת לבאנר הכרזה, לא מותאם הן בסימטריה והן בעצם היותו בנמצא...

הייתי ממליץ ללכת על כיון שונה לגמרי! על משהו יותר ישר.

בהצלחה מרובה!

• הוסף לסימניות
לענ"ד, יש פה שילוב קצת מוגזם של סגנונות פונטים ואלמנטים... כגון:
הפונט של "למאלה מן המקום" הוא פונט מידי מרובע, בעוד שה"קייטנה תשע"ו..." הוא פונט ספר תורני...
העיטור מתחת לבאנר הכרזה, לא מותאם הן בסימטריה והן בעצם היותו בנמצא...

הייתי ממליץ ללכת על כיון שונה לגמרי! על משהו יותר ישר.

בהצלחה מרובה!
אתה צודק מאוד, אבל כידוע כנראה להרבה מחברי הפורום, הלקוח הוא זה שמשלם והרבה פעמים הוא נראה לו שהוא "מבין" יותר טוב איך זה אמור להראות... לפעמים בא לי לשאול אותם: למה פנית אלי אם אתה חושב שאתה יכול בעצמך?

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
צריך להפוך את המרכאות

• הוסף לסימניות
לוגו יפה.
הייתי משתמש קצת בלשונות אש במקום בחיצים
דבר שזורק אותי מיד לברסלב
ל"אש שלי תוקד"

• הוסף לסימניות
יפה.
מבחינת הצבעים גם לי הזכיר את חב"ד

• הוסף לסימניות
הבורדו זה בול הבורדו של חב"ד...
וגם הכתום כמובן.

לכן זה הזכיר ולכן כדאי להחליף צבעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה