כללי לוגו לקייטרינג

• הוסף לסימניות
שלום חברים,
אשמח לקבל הארות והערות על הלוגו
מדובר בקייטרינג ביתי (בינתיים...) שמכין אוכל ביתי עם נגיעות גורמה...

קבצים מצורפים

• טעמו וראו - לוגו-01.jpg
    KB 769.5 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
יפה מאד עיצוב נקי
קצת מידי צפוי.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
ראיתי ביתיות, לא ראיתי גורמה...
ולגבי הצבעים- בכוונה הסיר והבאנר למטה בצבעים כ"כ דומים?

• הוסף לסימניות
וואו!!!!! משבוע הבא גם אני אתחיל להעלות לפה עבודות שלנו... אם זאת הרמה אני מקווה שתאהבו את שלנו...

• הוסף לסימניות
האמת שכיוונו אותנו לעשות לוגו עם כמה שפחות צבעים...
כמה דברים לא מתחברים לי עדיין:
1 . הצבעים
2.אכן קצת צפוי מדי... מה דעתכם שאוסיף
כמה ירקות בצדדים?
3.איך לתת את ה"טוויסט" של הגורמה?

• הוסף לסימניות
לוגו יפהפה!

הייתי מציע כמה רעיונות לשיפור, אך בגדול העיצוב יפהפה.

א. לגבי הצבעים, כתום היא בחירה נהדרת, מאד ביתית וחמימה אך לא כ"כ גורמה. מאידך, גוון חום פסטלי כלשהו יכול להתאים מבחינת הקונספט (אדמה) ומשדר יוקרתיות מאידך. שילוב של חום עם כתום יכול להתאים מאד.

ב. הייתי הופך את הבאנר. במקום קעור לעשותו קמור. גם כדי 'לשנות', הבאנר בצורתו הנוכחית הוא הבאנר הנפוץ ביותר ולעתים מכריח 'לכרוך' אותו סביב אובייקט מסוים מאחר וצורתו היא 'עוטפת' במידת מה, משא"כ אם יהיה הפוך. סיבה נוספת להפוך אותו היא כדי שיתאים מעט יותר לסיר. נסי לעגל את תחתית הסיר כך שתתאים בדיוק לצורת הבאנר החדשה אך לא תיגע בו כי אם תשמור על מרווח מסוים ממנו.

ג. הייתי הופך את מכסה הסיר (הזווית והאדים נהדרים!) למכסה למגש אוכל (cloche/קלוש) המסמל גורמה.

רק רוצה לחזור ולהדגיש שהלוגו הנוכחי פשוט נהדר! ואם תקשיבי לדבריי אזי עשי זאת רק מתוך התנסות וסקרנות גרידא, זה ממש לא הכרחי.

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
ממש יפה
הפונט לא מתאים לסגנון הוקטורי הזה.

גם הצבעים כדאי להחליף

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים מקסים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה