כללי לוגו לקרן צדקה

• הוסף לסימניות
מתלבטת בין הכחול לירוק, ואשמח לשמוע כל הערה - גם בלי קשר לצבע.

קבצים מצורפים

• לוגו-01.jpg
    KB 75.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מה זה החוט בין שתי הידיים

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות עשן קטורת... מתבסס על הלוגו הבא, גם בצבעים ובפונט.
זה ממש לא ברור? כי מי שמכיר את הלוגו של שילה אמור מיד להבין את הקשר (אני מקווה...), והקרן פונה למי שמכיר את הלוגו...

קבצים מצורפים

• לוגו שילה.jpg
    KB 5.2 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אולי כדאי לכתוב שילה- קרן לעזרה הדדית...
והאמצעי בגווני הכחול מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
גם אני באופן האוטומטי הייתי הולכת על הכחול, אבל גם הירוק יכול להיות מענין, אולי לשחק מעט בגוון שלו.
העיצוב יפה, אבל אולי כדאי לעשות את העשן שיצא מחוץ לעיגול הפנימי, לדעתי זה יוסיף עוד ענין ללוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלינור;743863:
גם אני באופן האוטומטי הייתי הולכת על הכחול, אבל גם הירוק יכול להיות מענין, אולי לשחק מעט בגוון שלו.
העיצוב יפה, אבל אולי כדאי לעשות את העשן שיצא מחוץ לעיגול הפנימי, לדעתי זה יוסיף עוד ענין ללוגו.

תודה על התגובות!

אני אנסה שוב לשחק עם הירוק. ההצעה להוציא את העשן מהמסגרת נראית מעולה, תודה.

ואת הניסוח לשם הקרן אני יכולה להעביר הלאה, אבל ההחלטה היא של חברי הקרן.

• הוסף לסימניות
הכחול מוצלח.
בענין הכיתוב: המילה שילה נבלעת ולא מספיק ממוקדת,
כדאי לקחת את המילים "קרן לעזרה הדדית" - ומעלה לחצי העיגול העליון
ואת המילה שילה - להשאיר למטה באמצע, כך זה ברור יותר

• הוסף לסימניות
גם אני בעד הכחול.
הירוק יותר בענין צמחים ,גינון, או ארגון לעידוד הצמיחה (במיוחד שהידיים משתתפות בעניין)

• הוסף לסימניות
הכחול עדיף

לדעתי הירוק אוטומטי מזכיר לוגויים של חברות למוצרי טבע
עדיף להפריד בין הנושאים

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי לוותר על קווי המתאר מסביב לידיים ולעשן

• הוסף לסימניות
אני מכירה את הלוגו של שילה ומייד קישרתי.
הכחול מוצלח ואכן תוציאי החוצה את העשן

מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hilav;744010:
אני חושבת שכדאי לוותר על קווי המתאר מסביב לידיים ולעשן

את הקווים של העשן כבר הורדתי. מסביב לידיים זה לא נראה טוב, כי הצבע שלהן וצבע הרקע לא מספיק קונטרסטיים, והם בהירים בערך באותה מידה. אני מסכימה שזה קצת מפריע, אבל לא מצאתי פתרון אחר... יש הצעות?

• הוסף לסימניות
והנה אחרי התיקונים:

קבצים מצורפים

• לוגו2-01.jpg
    KB 85 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אולי להוסיף עוד קו קטנטן של עשן שיוצא החוצה כך גם מי שלא מכיר מבין?

• הוסף לסימניות
הראשון הכי ברור.
ניסית אולי להחליף את הצבעים -התכלת והכחול שהכהה יהיה בעגול הפנימי וכך לא יהיה צורך בקו מתאר לידיים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;744114:
הראשון הכי ברור.
ניסית אולי להחליף את הצבעים -התכלת והכחול שהכהה יהיה בעגול הפנימי וכך לא יהיה צורך בקו מתאר לידיים?

ניסיתי. הטקסט לא ברור ככה. (ואם אני עושה לו קו מתאר כהה, הוא לא נראה טוב בקטן).

בנוגע להוספת קו לעשן - אני מבינה למה שזה יפריע למי שלא מכיר, אבל זה פשוט לא רלוונטי לקהל היעד של הלוגו, וזה כבר לא יזכיר כל כך את הלוגו המקורי של הישוב - כך שהמטרה תתפספס מכל הכיוונים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר1984;744127:
ניסיתי. הטקסט לא ברור ככה. (ואם אני עושה לו קו מתאר כהה, הוא לא נראה טוב בקטן).

בנוגע להוספת קו לעשן - אני מבינה למה שזה יפריע למי שלא מכיר, אבל זה פשוט לא רלוונטי לקהל היעד של הלוגו, וזה כבר לא יזכיר כל כך את הלוגו המקורי של הישוב - כך שהמטרה תתפספס מכל הכיוונים...
וטקסט בכחול כהה?

• הוסף לסימניות
גם לדעתי הכחול מתאים יותר ומתחבר למימד של רוחניות (עזרה הדדית..)
(הירוק עלול להזכיר לוגו של קק"ל, צמחיה וכדומה..)

• הוסף לסימניות
אחרי השינויים - הראשון הוא המוצלח,
המילה "שילה" - כדאי להקטין לאותו גודל פונט של המילים האחרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה