כללי לוגו לרבי מספר

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Untitled-1-01.jpg
    Untitled-1-01.jpg
    KB 593.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
גם אני הכי אוהבת את 4

• הוסף לסימניות
וכן גם אני
444444444444

• הוסף לסימניות
אני את 2
והתו ליד המילה רבי, נראה כמו '?'

• הוסף לסימניות
הוא מספר או שר?

• הוסף לסימניות
בד"כ לכל מתלבט יש החלטה והוא רק מחפש חיזוק.
הימור על 1- 4

• הוסף לסימניות
כן הוא גם שר.

• הוסף לסימניות
ב״ה

אהבתי את 2, הקווים המהווים את דפי הספר דורשים ליטוש.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש להשיג את הדיסקים שלו או לשמוע אותו באיזה קו? פעם היה לנו דיסק אחד והילדים אהבו

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי את 4, רק הפריע לי התו שבצורתו הוא לא נכון, הוא צריך היפוך. (השמינית, ז"א התו עם ה'זנב') זוהי טעות נפוצה...

• הוסף לסימניות
2 נפלא, אבל אין במציאות תווים עם דגלון לצד שמאל למעלה, וזה גם דומה לסימן שאלה - לכן מומלץ להפוך אותם אופקית לצד ימין, ככה זה ייראה יותר מציאותי - וממילא יותר נכון.

• הוסף לסימניות
2, עם יותר ריכוך וליטוש של הקווים.
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
4 הכי נקי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה