כללי לוגו לרשת גני ילדים

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;439837:
הכל יפה ומקצועי!
יש בעיה שנובעת מחוסר ידע מבורך שיש בציבור שלנו... מאוד לא מומלץ להשתמש בקשת הצבעים שמפיעה ב1,4,5,7, בגלל קונוטציה שלילית מאוד.
http://he.wikipedia.org/wiki/דגל_הגאווה

מבול, קשת, השחתת העולם, מצמרר לראות פתאום איך הכל קשור..

• הוסף לסימניות
אהבתי את 1, 4 ו7
ב7 הלבבות משולבים באופן היפה ביותר, לטעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;440022:
אגב, זכור לי שיש לוגו של לבבות שיוצרות מגן דוד, וזה הזכיר לי אותו...

הכוונה בטח ללוגו של הידברות.
גם אני חשבתי רק לאחר מעשה שאולי זה מזכיר. האם זה בעייתי?

• הוסף לסימניות
דווקא של הידברות לא עשוי מלבבות
יש ארגון שעוסק בעזרה לנערות במצוקה, אני לא זוכרת את השם
ואכן הלוגו נראה ממש דומה, אבל בצבע אחד (נדמה לי כחול או תכלת)

אני בעד מס' 6

• הוסף לסימניות
אריאלס את צודקת.
מיד כשראיתי את זה נזכרתי בלוגו של "נווה שלו" - ארגון לבנות במצוקה.
הוא נראה בדיוק אותו דבר והוא צבעוני בדיוק בקשת הצבעים הזו.

• הוסף לסימניות
כן, זה בדיוק מה שהתכוונתי
רק לא זכרתי שהוא צבעוני

קבצים מצורפים

• 01.JPG
    KB 13.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
1, 6, 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה