- הוסף לסימניות
לוגו לרשת חנויות גרביים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם
צפה בקובץ המצורף 146775
(גילוי נאות - לא אני הגרפיקאית)
צפה בקובץ המצורף 146775
(גילוי נאות - לא אני הגרפיקאית)
נכתב ע"י yaronimus;904737:בעייתי, אני רואה כבר חצי סוואסטיקה.
נכתב ע"י mig;904821:לפני שאת ממשיכה עם הסקיצות,
ומוסיפה ומורידה או משנה.
הייתי מציעה לך לקחת דף חלק ולהתחיל לרשום,
מי מה החנות,
מה המיוחד בה,
איזה ערך יחודי לעסק רוצים לבטא בלוגו,
אילו סמלים מבטאים את הערך הנבחר,
איזה סגנון גופן יעביר את התחושה הרצויה.
וכו'.
רק בשלב הסופי לבצע סקיצות גרפיות המחברות את הערך עם גרביים,
אני מניחה שאחרי תהליך כזה תגיעי לסקיצה הרבה יותר מגובשת ובעלת ביטוי יחודי לעסק.
נכתב ע"י חיוך;904826:מזכיר את שאטרסטוק
נכתב ע"י maty;904833:עשיתי את זה כבר...
החברה של MATY
נכתב ע"י חיוך;904838:!!
זה מזכיר את הלוגו של שאטרסטוק...
האדום..
המילים..
הפונט...
והחלקים שמשלימים לאות...
קורה...
בהצלחה!
נכתב ע"י maty;904844:זאת אומרת שכיוונתי לדעת 'גדולים'?
אם כך, זה וודאי לוגו טוב.
והרי הראיה עד כמה שאטרסטוק מוכר...
החברה של MATY
נכתב ע"י maty;904844:זאת אומרת שכיוונתי לדעת 'גדולים'?
אם כך, זה וודאי לוגו טוב.
והרי הראיה עד כמה שאטרסטוק מוכר...
החברה של MATY
נכתב ע"י mig;904845:אני מבינה שהעלתם את הלוגו לשיתוף? אם כן שיהיה לכם בהצלחה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים