כללי לוגו לרשת חנויות גרביים

• הוסף לסימניות
העליתי פעמיים שיפורים לאור ההערות!

וזה שאמרתי שהלוגו הוא טוב, ושכיוונתי לדעת גדולים, היה כתשובה למה שכתבה 'חיוך', אך כנראה שרק ניק עם כזה שם משתמש, יכול להבין את דברי, ואת הרוח הנושבת מהם.

עדיין אשמח לקבל הערות קונטקרטיות וממוקדות.
החברה של MATY

• הוסף לסימניות
כוונתי לא היתה חלילה להרפות את ידייך או לפגוע ואם כך התפרשה הודעתי, עימך הסליחה.

האם השם הנבחר מתאים מבחינת סוג המותג וערכיו?
למה באנגלית? פונה לחוצניקים?
אם זה לקהל ישראלי ייתכן וכדאי לחשוב על שם בעברית.

שילוב הצבעים "אדום-שחור" הוא משרדי מידי.
גרביים אמורות לשדר רכות גם בצבעים.
נסי צבעים כמו סגול, כתום, ירוק - בצבעים הרכים שלהם.

הפונט (אם נשארים עם האנגלית), גם הוא צריך להיות יותר רך, פחות רשמי.

כתבת למיג, שהגדרת את סוג המותג, ערכיו וקהל היעד שלו.
שתפי אותנו - כך נוכל לעזור לך יותר!

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;904850:
חבל שערכת...

החלטתי גם הפעם להתנהג כפי הסוגריים טרם העריכה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maty;904909:
העליתי פעמיים שיפורים לאור ההערות!

וזה שאמרתי שהלוגו הוא טוב, ושכיוונתי לדעת גדולים, היה כתשובה למה שכתבה 'חיוך', אך כנראה שרק ניק עם כזה שם משתמש, יכול להבין את דברי, ואת הרוח הנושבת מהם.

עדיין אשמח לקבל הערות קונטקרטיות וממוקדות.
החברה של MATY

אולי בכל אופן אני כן אכתוב,
אין לי מה להעיר על לוגו שמלכתחילה הקו שלו נראה לי שגוי.
ניסיתי לכוון אותך בדרכי להוציא יותר תוכן על העסק,
ולנסות לפתוח דף חלק ולהתחיל מחדש.
עדן נתנה לך קצת כיוון על סגנון שפת עיצוב מתאים יותר (לכאורה, אלא אם כן תנדבי יותר פרטים על העסק)

• הוסף לסימניות
המלצתי- התחילי מחדש, נסי כיוונים נוספים, ואל תהיי נעולה על הלוגו שהעלית.
שני פונטים וצבעים, ותעלי לפורום כ3 כיוונים שונים שמהם יוכלו יותר בקלות לכוון אותך ללוגו הנכון.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
אעלה בעזרת ד' בהמשך לוגו לפי המלצותיכם, ואשמח לשמוע את חוות דעתכם.
תודה על המיקוד ועל הפירוט.
החברה של MATY

• הוסף לסימניות
הלוגו האחרון מצוין!
הייתי מורידה את הגרביים ב-S הם מיותרים!

• הוסף לסימניות
מכיוון שכל מה שאת רוצה זה להביע שהחנות הזו מוכרת גרביים, אני ממליץ לפשט -
רוב המילה יכולה להיות בטיפוגרפיה פשוטה באותו פונט שבו השתמשת..
הגרב פשוט יכולה להחליף את האות t.
כל מה שצריך זה פשוט לאייר גרב שהיא מספיק מזוהה כגרב ואות t.

אבל באופן כללי, זה ממש לא משנה אם יש שם גרב או לא.
להבא, אני מציע לחשוב על מסר יותר מתוחכם. מקדונלדס לא מוכרים פשוט המבורגרים, כמו שליוויס לא מוכרים סתם ג'ינסים. יש איזשהו ערך מוסף, אילו ערכים מופשטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה