כללי לוגו לרשת חנויות לבגדי תינוקות וילדים

• הוסף לסימניות
בזכות הביקורות שהיו פה על הלוגו הקודם שהעלתי הוא עבר שיפוץ,
אשמח לשמוע כל הארה והערה ואילו מהצבעים עדיף.
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• פנדה.pdf
    KB 237.1 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
מאד יפה ועדין ומתאים לבגדי ילדים. הסגול יותר יפה לדעתי, גם כי אני יותר אוהבת סגול מתכלת, וגם כי התכלת בד"כ מציין אביזרים של בנים, ואני מעשרת שיש גם בגדים לבנות מהמותג הזה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לוגו מצוין!
אולי כדאי לנסות להזיז את הדובי - שגם הוא לא יהיה ממורכז בתוך האות - כמו העיגולים האחרים?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד תגובות, הערות והארות....

• הוסף לסימניות
לדעתי מאד חמוד וילדותי. זורם וכיף להסתכל עליו
 התכלת קצת רדום, עדיף את השני (הסגול ורוד הזה. יותר ילדותי)

• הוסף לסימניות
ממש מתוק! הגוון הסגול מעניין יותר לדעתי, אולי טיפה להחיות אותו. ואולי לנסות פונט עגול יותר לכיתוב.

• הוסף לסימניות
זה טוב, ולדעתי זה צריך לבוא בשחור לבן (פנדה, בכל זאת!), אולי עם איזה טוויסט קטן של צבע.

ואם את בכל זאת הולכת על צבע, אז תעשי טובה ותבחרי גוון עם סטורציה חזקה בהרבה. זה נראה ממש דהוי כרגע.

עוד דבר, אני לא בטוחה עד כמה "אורון" (הפונט) משדר רכות.

• הוסף לסימניות
חמוד מאד
אולי כדאי שהעיגול באות a יהיה בשניהם באותו מקום ואם זה מפריע בגלל העיגול של ה-d אז לשנות את המיקום של העיגול שבתוכו ללמטה או לשנות את המיקום של העיגול שבתוךה-a הראשונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קנרית;453646:
תבררי- אבל לא צריך לומר איכות ורכות נפגשות? זה נראה לי נקבה...
תודה על הערה, אבדוק זאת עם בלשן....

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי נוגעת. מושלם כמו שהוא..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה