כללי לוגו לשימוש שוטף (מיתוג) - כמה הוא שווה אצלכם?

• הוסף לסימניות
לא משנה כמה אני לקחתי, כי המחיר שלי קוצץ: א' - הייתי בלחץ (שגיאה). ב' - בת של מכרה (שגיאה). ג' - אני רוצה להכניס רגל לשוק (למרות שאני בפנים, עוד לא יחצנתי מספיק את עצמי...)

בקיצור, לו היה מישהו מבקש ממך לוגו - למיתוג: שילוט לחנות, פרסומות שרצות בעיתונות, כרטיס ביקור - כמה הייתם לוקחים על זה?

וכמה הגהות הייתם נותנים ללקוח, בחוזה ומחוצה לו? (סתם למען הסקרנות האישית שלי)

קבצים מצורפים

• אופנתיק לוגו אחרון.jpg
    KB 588.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
לוגו + כרטיס ביקור 600-900
שילוט 500
פרסומת 450-600

בהזמנה כולל - עיגול כלפי מטה, לא יותר!

• הוסף לסימניות
ומה המחיר ללוגו, כשהקונספט מגיע מקופירייטר ואני הביצועיסטית?
וכן הכוונה איך יראה הלוגו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;981030:
ומה המחיר ללוגו, כשהקונספט מגיע מקופירייטר ואני הביצועיסטית?
וכן הכוונה איך יראה הלוגו?

הבנתי ששאלת אותי. משוער 400 [נעמה לא מרשה לענות על מחיר בטלפון הראשון;)]

• הוסף לסימניות
למה 400 ש"ח? מיתוג? למה לא 4000?

• הוסף לסימניות
קודם כל הלוגו יפה ומקצועי. הייתי מוותרת על הפס הבהיר כדי למחוק קוים מיותרים
(שממילא מרוב שהוא בהיר הוא הרבה פעמים יעלם..)

לגבי תמחור, אז על לוגו לבד אני לוקחת בין 600 ל-750 ש"ח.
כשזה הופך להיות מיתוג שלם עם מוצרים נוספים המחיר משתנה בהתאם

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לוגו יפה
את המילה תיק להזיז טיפה שמאלה- ה-ת' צמודה מידי ל-נ' ביחס לריווח הכללי.

ולגבי ביצוע קונספט מקופירייטר- לא הייתי לוקחת פחות (לפעמים זה כ"כ מגביל )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה