כללי לוגו לתוכנית באנגלית

• הוסף לסימניות
לתוכנית אורקולית לכיתות נמוכות
אני הכי התחברתי לראשון, מה דעתכם?
הלוגו השמאלי הוא תוצר של הלקוחות

נראה לכם כדאי עם העיגול הורוד בפה? או שהוא גורע?
העיניים והפה בנויים לפי קווי הדמות האמיתית ששמה "מתוקלי"
חשובה לי חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• 22.jpg
    KB 145.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לא צריך לשנות את ה-A השניה ל-O?
אולי יש דרך אחרת לשלב את הדמות הזאת? היא די מפריעה לקריאות.

• הוסף לסימניות
לדעתי
השם כאן מספיק מורכב
(לקח לי כמה דקות להבין שיש כאן מתוק+TALK (גם מכיון שהמתוק לא כתוב נכון...))
כך שאין צורך להכביד עליו בעיצוב שמסרבל ומסבך את הקריאות עוד יותר...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
במבט שני אני מבינה שמסתתרת פה גם המילה TALK, הבנתי את זה רק בזכות הלוגו השמאלי.
נראה לי שאם תלכי על הכיוון הזה אז דווקא השלישי הכי קריא, שם רואים את האות L הכי טוב. מלבד זאת, הקוים המעוגלים שבתחתית האותיות השחורות גורמים (בצירוף הקשת של החיוך) למראה יותר אותנטי של חיוך

• הוסף לסימניות
1 נפלא. הלוגו העברי זוועה
מתוק לי? גם A אחרי ה- T? לא מיותרת? ה- O קצת לא ברורה, הייתי משנה.
א... זהו L, לולא קראתי את שכתבו לא הייתי מבינה.
חובה לתקן שיהיה ברור
בהצלחות

• הוסף לסימניות
הL והK מרוחקות זו מזו, ואין שום סיבה לכך. זה גורם לבעיית קריאות רצינית. (השילוב בין העברית לאנגלית במשמעות כבר מספיק מסובך...)
עם זאת, הצורניות של הלוגו מאוד נעימה לעין! (כוונתי לראשון)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם לי השלישי הכי ניראה טוב. יותר קרא, חוץ מהLוהK, שהם לא ניראים חלק מהמילה, את יכולה לתת אותם בשילוב של הורוד, שיתקשר למילה...
ובקשר לKALK אולי תוסיפי את המשפט למטה. (זה ניראה שחשוב להם שיהיה עוד מיקרופון שיסביר או משהו כזה...) בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה