כללי לוגו לתוכנית במכללה

• פותח הנושא slil
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם

קבצים מצורפים

• המשך%20לוגו-01[1].jpg
    KB 746 · צפיות: 18
  • המשך לוגו-02.jpg
    KB 37.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
באופן עקרוני אני נוטה לומר ש-2 הכי טוב. הוא מעביר מצויין תנועתיות והתחדשות, ונראה לי שזה המסר, לא?
מצד שני (לא יודעת עד כמה זה קריטי לך, אבל) לא מבינים בכלל שהציור אמור להיות איילה.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה אבל:
מה זה הציור?
לא מבינים שזה אילה את צריכה לאפיין את האילה יותר שבחלקיק שניה אנשים יקלטו שזו אילה!

• הוסף לסימניות
עכשיו הבנתי שטעיתי כי לאיילה אין קרנים, ובניתי על ציור של אייל

• הוסף לסימניות
הוספתי נסיונות נוספים - הפעם עם אילה.

• הוסף לסימניות
צרוף קובץ חדש

אשמח לחוות דעת

קבצים מצורפים

• המשך לוגו-02.jpg
    KB 37.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
קודם כל - הבחירה בפונט מזל מעניינת ומוצלחת.

עכשיו - אני חושבת שאת צריכה קודם כל להגדיר לעצמך מה את רוצה לבטא.
לעניות דעתי - יותר משמעותי לבטא 'מצויינות בחינוך' מאשר איור של החיה אילה.
אם יש דרך לאזכר אילה בעדינות - נחמד - אבל זה לא העיקר - אחרי הכל זה לא לוגו לפינת חי, אלא לתוכנית הכשרה.
מה יכול להיות מבטא וגם קושר בין הדברים? תנועה קדימה, תנועה למעלה, אולי טיפוס.
ממש לא צריך להיות אילוסטרציה למילה אילה.
הכיוון של הקו הזורם בדוגמא 2 בהחלט התחלה טובה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הלוגואים הראשונים.
באחרים מידי ציירת "אילה" וזה אכן נראה ממש לוגו לפינת חי.
בראשונים גם אם לא קולטים את האילה מיד, חשים את התנועה הזרימה והשאיפה ל"מצוינות" (כלפי מעלה)
ועדיין למרות שבנית את זה על צבי, אני על השניה הראשונה קלטתי את פרופיל האילה כך שאם את/ה מתעקש/ת גם על זה- אז רואים ומבינים.
לדעתי אפשר להסתפק בכך ש"המבין" (את דמות האילה) - יבין.
ומי שלא ראה את האילה- יחוש את המסרים האחרים שהקו החופשי מעביר...

מתוך הראשונים, אני בעד 4 (נקלט יותר מהר וטוב בעין, כי פחות מפוזר לכוונים שונים)
אך צריך להוריד את כל ה"איור" יותר לכוון מטה כך שהלוגו עוד פחות "יתפזר"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה