כללי לוגו לתומכת לידה

• הוסף לסימניות
מצ"ב לוגו שעיצבתי לתומכת לידה מאשקלון
הלקוחה אישרה את הלוגו רק חששה שהלוגו מזכיר מידי את 'עלה', מה דעתכם?
לוגו חדש.png

AlehLogoHebrewWebsize2.png

• הוסף לסימניות
לוגיקה, כשמך את אלופת הלוגויים.
לא מזכיר, הלוגו מעולה, גם בצבעוניות מתאימה ונעימה.

משו קצת מבולגן לי בהירכיה של הסדר בין הסמל לבין השם גם מבחינת גדלים וגם מיקומים
(גם הלמדים שמתנגשים מציקים...צריך למצוא להם פיתרון)

c.PNG

• הוסף לסימניות
לוגיקה, כשמך את אלופת הלוגויים.
לא מזכיר, הלוגו מעולה, גם בצבעוניות מתאימה ונעימה.

משו קצת מבולגן לי בהירכיה של הסדר בין הסמל לבין השם גם מבחינת גדלים וגם מיקומים
(גם הלמדים שמתנגשים מציקים...צריך למצוא להם פיתרון)

צפה בקובץ המצורף 352850
תודה על המשוב!

זה נכון שיש בעיה בהיררכיה, זאת משום שהסלוגן קצר, מה שגורם ללוגו להיראות בלתי יציב, אבל לצערי זה לא תלוי בי...
לגבי הרעיון שהעלית, אחד הכללים בעיצוב לוגו הוא שהלוגו צריך להיראות מושלם גם בלי הסלוגן, מאחר והרבה פעמים הוא מופיע בלעדיו. בדוגמא שהעלית זה לא ייראה טוב בלי הסלוגן.

• הוסף לסימניות
האיקון כל כך מופשט ויפה!!

גם לי משהו לא כ"כ מתיישב טוב במראה הכללי של הלוגו,
לדעתי הטיפוגרפיה לא משתלבת טוב.

• הוסף לסימניות
לוגו מתוק. מצטרפת להערה על הלמדים ועל הסדר...
וממש לא מזכיר לי את הלוגו של עלה. בגלל השתי ידיים? שדי דומות בסגנון? יש הרבה לוגואים עם שתי ידיים. הלוגו שונה לגמרי ויפה מאד, אהבתי.

• הוסף לסימניות
מדהים. התעמקתי שוב ושוב באייקון
יש בו כ"כ הרבבה משמעויות...
ידיים / אם ותינוק / ואפילו פרח - פריחה של חיים חדשים :)
אלופה!!!

גם אני התעללתי קצת בלוגו :(
מלכי.jpg

• הוסף לסימניות
הלוגואים שלך... זה אחד הדברים...
האיקון מושלם. מלא משמעויות, ויפהפה!
גם הצבעים מצוינים...

רק הלמדים הציקו לגמרי...

• הוסף לסימניות
מצ"ב לוגו שעיצבתי לתומכת לידה מאשקלון
הלקוחה אישרה את הלוגו רק חששה שהלוגו מזכיר מידי את 'עלה', מה דעתכם?
צפה בקובץ המצורף 352843
אני אוהבת את האייקון, יש לי קצת בלאגן כשאני מסתכלת על הלוגו
אבל בתור אחת שהייתה רגועה בזכות מלכי המיוחדת, חסר לי בלוגו ביטוי של החיות והמרץ הבלתי נדלה שלה (אני מאמינה שרק לי זה מפריע)

• הוסף לסימניות
לוגו יפהפה, לי ישר הזכיר את הלוגו של עלה, עוד לפני שראיתי מה ששאלת...אבל לדעתי בכלל לא מפריע שמזכיר אותו. הצבעוניות שונה לגמרי, הידיים עוטפות ומקבלות את התינוק- ממש לוגו מרגש.
הפריע לי שהאיקון לא סימטרי (נראה לי שהיד הימנית יותר פתוחה) וכמובן לסדר את ה"ל"

• הוסף לסימניות
האייקון מהמם. הוא פשוט מזכיר דברים לאו דווקא עלה. זה כמו שתציירי מרובע ותשאלי אם זה מזכיר ריבוע. כך שאין חשש, הוא חזק מאוד.
מה שכן לא התחברתי לנטייה בכל הדבר הזה.
הסלוגן מיותר. הוא לא מוסיף כלום, לא קשור לאייקון, ניסוח בנאלי, למדתי מהניקים המקצועיים פה שמה שלא מוסיף הוא מיותר.
ואת מוכשרת ברמות. כל לוגו שלך הוא עולם.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם! המשוב שלכם ממש עוזר לי.
@קלרינט, דוקא בדקתי את האפשרות שלך, אך נראה לי שהאפשרות שהעליתי משדרת יותר מקצועיות. תודה על המאמץ:)
@bbh200, השאלה היא מה היית מצפה לראות לפני שאת מכירה/מזמינה אותה, האם משהו שמשדר רוגע, או משהו שמשדר מרץ בלתי נדלה? מלכי שמה דגש על הביטחון והרוגע של היולדת וממילא ערכי המותג שהיא רוצה לשדר במיתוג הם מקצועיות ורוגע.
@t.over, האייקון במקור כן סימטרי, רק בגלל שעשיתי לו הטייה כמו הכתב הוא נראה לא סימטרי.
@steren, ניסיתי את הלוגו בלי הטייה וזה נראה מדי כבד, מזכיר עמותה גדולה, לכן הטיתי, כדי שיהיה יותר אישי וזורם.
לגבי הסלוגן, זה נושא לדיון בפני עצמו. בכל אופן זה כבר לא תלוי בי...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם! המשוב שלכם ממש עוזר לי.
@קלרינט, דוקא בדקתי את האפשרות שלך, אך נראה לי שהאפשרות שהעליתי משדרת יותר מקצועיות. תודה על המאמץ:)
@bbh200, השאלה היא מה היית מצפה לראות לפני שאת מכירה/מזמינה אותה, האם משהו שמשדר רוגע, או משהו שמשדר מרץ בלתי נדלה? מלכי שמה דגש על הביטחון והרוגע של היולדת וממילא ערכי המותג שהיא רוצה לשדר במיתוג הם מקצועיות ורוגע.
@t.over, האייקון במקור כן סימטרי, רק בגלל שעשיתי לו הטייה כמו הכתב הוא נראה לא סימטרי.
@steren, ניסיתי את הלוגו בלי הטייה וזה נראה מדי כבד, מזכיר עמותה גדולה, לכן הטיתי, כדי שיהיה יותר אישי וזורם.
לגבי הסלוגן, זה נושא לדיון בפני עצמו. בכל אופן זה כבר לא תלוי בי...
זה כל כך יפה ואנושי איך שאת מתייחסת לכל מי שמגיב לך. אלמד ממך.

• הוסף לסימניות
:)
תודה על היחס
את האמת שאף פעם לא הייתי בוחרת תומכת בלי היכרות אישית איתה מה שלא קרה עם מלכי, היא הייתה איתי בלי תכנון מוקדם וזה היה מעולה
עוד לפני שהכרתי אותה ידעתי שאני מחפשת אחת כזו מעשית עם מרץ שאיתה יהיה לי רגוע
אני מעלה לוגו שדוקא את עשית שמשדר לי יותר את מה שאני מתחברת אליו
אבל אל תשכחי אני אחת ממאות נשים, דעתן קובעת

קבצים מצורפים

• 19-780x300.png
    19-780x300.png
    KB 138.6 · צפיות: 186
  • הוסף לסימניות
@קלרינט, דוקא בדקתי את האפשרות שלך, אך נראה לי שהאפשרות שהעליתי משדרת יותר מקצועיות. תודה על המאמץ
לדעתי כדאי לבדוק שוב, יש בהצעה של קלרינט שיפור ל 2 ה- ל' שמתנגשים, ובעיני זה נראה יותר מקצועי.
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
תודה על המשוב!

זה נכון שיש בעיה בהיררכיה, זאת משום שהסלוגן קצר, מה שגורם ללוגו להיראות בלתי יציב, אבל לצערי זה לא תלוי בי...
לגבי הרעיון שהעלית, אחד הכללים בעיצוב לוגו הוא שהלוגו צריך להיראות מושלם גם בלי הסלוגן, מאחר והרבה פעמים הוא מופיע בלעדיו. בדוגמא שהעלית זה לא ייראה טוב בלי הסלוגן.

הלוגו נראה ממש טוב!
רק הפינוש חסר....

אני רק יעדכן אותך:
שמייצרים פשוט 2 לוגואים
אחד - עם סלוגן
ואחד - בלי
לפעמים יוצרים גם את הסמל לבד כאייקון (בעיקר בחברות גדולות ומזוהות)
כך שהתירוץ שהסלוגן לא יושב טוב, לא עובד כאן :)
עוד קצת מאמץ ויש לך לוגו מושלם!
תצליחי!

• הוסף לסימניות
תודה על היחס
את האמת שאף פעם לא הייתי בוחרת תומכת בלי היכרות אישית איתה מה שלא קרה עם מלכי, היא הייתה איתי בלי תכנון מוקדם וזה היה מעולה
עוד לפני שהכרתי אותה ידעתי שאני מחפשת אחת כזו מעשית עם מרץ שאיתה יהיה לי רגוע
אבל אל תשכחי אני אחת ממאות נשים, דעתן קובעת
מעניין, אז אולי באמת היא צריכה כיוון קצת שונה.
אני מעלה סקיצה נוספת שעשיתי לה, שלדעתי הרבה יותר מתאימה לה, אך משום מה היא לא אהבה אותה. מעניין מה תגידי עליה.
לוגו מלכי פלדמן.png

• הוסף לסימניות
הסגנון שלך כ"כ יפה!
מה קורה עם האותיות שמתחברות?
עכשיו שתי הלוגואים מידי דומים אחד לשני, לא? הצבעים זהים והסגנון דומה.

• הוסף לסימניות
מעניין, אז אולי באמת היא צריכה כיוון קצת שונה.
אני מעלה סקיצה נוספת שעשיתי לה, שלדעתי הרבה יותר מתאימה לה, אך משום מה היא לא אהבה אותה. מעניין מה תגידי עליה.
צפה בקובץ המצורף 353100
זה מדהים איך את קלטת אותה טוב
הלוגו הזה הכי מתאים לה רואים כאן את המרץ, הזרימה, ההשתתפות, האהבה והחיבוק הגדול שלה
מעניין למה היא לא אהבה את זה
ד"א תמסרי לה ד"ש רותח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה