כללי לוגו לתזמורת לאירועים

• הוסף לסימניות
השם והסלוגן לא נכונים רק בשביל העיצוב הם שם....

הלוגו עבור קלידן לאירועים, חתונות ושמחות חסידיים.
נתתי כמה דוגמאות והחבר'ה התלהבו מהלוגו הזה שזה מראה חסידי של ניגון ולחיים.

איך זה? האם מעביר את המסר?

כמובן שזה עוד לא מלוטש וגמור.
תודה ושבוע טוב!

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 46.3 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
מקורי ומיוחד!!

• הוסף לסימניות
מקורי בהחלט!
הייתי אולי מנסה לתחום אותו בתוך צורה שיהיה מיושר לשם ולסלוגן. זה נראה לי משום מה קצת מפוזר...

• הוסף לסימניות
רעיון מיוחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;919965:
מקורי בהחלט!
הייתי אולי מנסה לתחום אותו בתוך צורה שיהיה מיושר לשם ולסלוגן. זה נראה לי משום מה קצת מפוזר...

תודה אנסה לראות איך לסדר אותו בצורה שיישב טוב...
עוד תגובות??

• הוסף לסימניות
נראה לי שהבעיה היא שהלוגו בנוי גם לאורך וגם לרוחב
ולכן הוא מקבל מראה מפוזר
בכל מקרה יפה מאד!

• הוסף לסימניות
סמל מיוחד מאוד!! יש לו הרבה תנועה והמילה מנחם מתחת חונקת אותו וחבל!
תנסי אולי להניח את זה משמאל לסמל.

• הוסף לסימניות
ואיך עכשיו?
קצת באסה זה לא מסתדר לי טוב...
תאמת עכשיו אני אחכה לשם שיוחלט ולסלוגן כך שיישב טוב ביחד..

קבצים מצורפים

• לוגו2.jpg
    KB 87 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
את יכולה להכניס את זה בתוך עיגול בז' עם עיבוד כלשהו ולכתוב מתחת את השם בפונט עם ניחוח (להקפיד על פרופורציות שיראו טוב)

• הוסף לסימניות
שרה היקרה!
כדאי מאוד שקודם יהיה לך שם וסלוגן
ורק אח"כ לוגו...
כך עובדים נכון
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אולי התווים שהם בצורה של מ ישמשו כאות פתיח

• הוסף לסימניות
תנסי את הסמל בצד ימין, ולהוריד את השם והסלוגן יותר נמוך שיהיו באותו קו של בסיס הכוסות, אז זה יתן תחושה שהכוסות רוקדות ומתרוממות מהקרקע. כרגע התחושה היא שהן נופלות..

• הוסף לסימניות
הרעיון מוצלח. יפה מאוד השילוב של התו והכוסות!
הביצוע צריך עוד קצת ליטוש והחלקה,
אבל באמת אני מציעה לך לחכות לשם האמיתי ולסלוגן ואז להמשיך לעבוד על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה