כללי לוגו לתיכון חדש

• הוסף לסימניות
לוגו לתיכון חדש לבנות, שיפתח בשנה"ל הקרובה...
יש למישהי רעיון לתת לי כיוון לביצוע?
הלוגו אמור להיות בסגנון של כתר...

אשמח לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
אופי התיכון, זרם.. מיוחדות..ועוד מלא פרטים שחסר כדי לעזור לך.

• הוסף לסימניות
אופי התיכון, זרם.. מיוחדות..ועוד מלא פרטים שחסר כדי לעזור לך.
תיכון בנות חרדי, של קהילה ספרדית... שלוחה של בית יעקב.
שם התיכון משדר סוג של מלכות, ועל כן הם רוצים שהמוטיב יהיה כתר.

• הוסף לסימניות
אני מתארת לעצמי שאולי זה מתחיל בבנות..:D

בכל מקרה או שאת מביאה יחס לסמל ומשלבת תחילת האותיות בכתר בצורה כלשהי או שהאותיות בעצמן תהיינה מלכותיות כאלה. רק שימי לב על הצבעים..כבר עשיתי בעבר עיתון לבית ספר בסגנון הזה שעשו להן לו בצבעים מאד מגבילים..אומנם זה שידר יוקרה וכתר אבל הגביל מאד כשבאתי לשים אותו במקומות שונים.
גם אם זה שלוחה של בית יעקב שימי לב אם זה תורני או שזה חרדי ממש. יש הבדל עצום בין סוגי התיכונים האלה..ותפעלי בהתאם..שאופי הלוגו יהיה שמרני או פתוח יותר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מתארת לעצמי שאולי זה מתחיל בבנות...

בכל מקרה או שאת מביאה יחס לסמל ומשלבת תחילת האותיות בכתר בצורה כלשהי או שהאותיות בעצמן תהיינה מלכותיות כאלה. רק שימי לב על הצבעים..כבר עשיתי בעבר עיתון לבית ספר בסגנון הזה שעשו להן לו בצבעים מאד מגבילים..אומנם זה שידר יוקרה וכתר אבל הגביל מאד כשבאתי לשים אותו במקומות שונים.
גם אם זה שלוחה של בית יעקב שימי לב אם זה תורני או שזה חרדי ממש. יש הבדל עצום בין סוגי התיכונים האלה..ותפעלי בהתאם..שאופי הלוגו יהיה שמרני או פתוח יותר.
בהצלחה
שם התיכון הוא מילה אחת... לא בנות וכו'... (:
אופי ספרדי תורני שמרני.
הם רצו משהו בוגר. צבע אחד. כנראה שחור...

• הוסף לסימניות
אם זה בוגר אל תשימי אותיות מיוחדות מידי..תנסי לשחק עם האותיות כסמל של מלכות..
תתחילי משהו ואז יהיה יותר קל..
תזרקי כל מיני שמות ששייכים ומסמלים מלכות ותראי מה הכי מתאים מבינהם

• הוסף לסימניות
אם זה בוגר אל תשימי אותיות מיוחדות מידי..תנסי לשחק עם האותיות כסמל של מלכות..
תתחילי משהו ואז יהיה יותר קל..
תזרקי כל מיני שמות ששייכים ומסמלים מלכות ותראי מה הכי מתאים מבינהם
אני יודעת מהו שם התיכון... פשוט אני לא רוצה לחשוף ללא אישור..
הם רצו כתר ומשום מה זה נראה לי לא מאוד בוגר... לא יודעת, אולי אני טועה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה