כללי לוגו לתשתיות

• הוסף לסימניות
במקום שתדפדפו עד למטה- ערכתי
זה הלוגו המעודכן אשמח לחו"ד

בקצרה , חברה המתמחה בתשתיות , פיתוח וכד'
אחראים על כל מה שמתחת לכבישים ..

תודה מראש

קבצים מצורפים

• נלי-01.jpg
    נלי-01.jpg
    KB 21.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
כיוון מעניין
אך לא קריא

• הוסף לסימניות
לדעתי הלוגו לא כ"כ קריא, הייתי צריכה להתעמק כדי להבין.

• הוסף לסימניות
תורידי את הצינור מימין לנ', ואז זה יהיה קריא הרבה יותר.
כרגע זה נראה ינלי

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
מה את אומרת על זה?
בשביל להחזיר את המוטיב של הצנרת

קבצים מצורפים

• מה את אורמת.PNG
    KB 13 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חמודה :)
תודה!!

בקטנה , הפריע לי שזה חוזר על עצמו , וגם העיגול של הצינור כשהכל מרובע, לא שמתי לב לזה בהתחלה.
איך זה עכשיו?
עוזר להעלות לכאן חו"ד , בפרט כשיש עבודות כאלה דחופות שאין זמן אפילו לחשוב יותר מידי :cool:

קבצים מצורפים

• נלי-01.jpg
    KB 43.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
שלום אורטל,

ראשית - השימוש באלמנטים מעולם התוכן של המותג מצוינים, מאוירים בצורה מינימליסטית נפלאה ומהווים תחליף ראוי לאותיות.

כפי שציינו לפני, אכן ישנה בעיית קריאות מסוימת שניתן לפתור בקלות.
מה שעלייך לעשות הוא להתייחס לאותיות קודם כל כאותיות, ורק לאחר מכן כאיורים.
ברגע שאת מתחילה להשקיע יותר בצורת האיור ופחות בצורת האות, הטקסט נעשה פחות קריא.

כדי לשפר את הקריאות בלוגו, תוכלי בתור התחלה לתת לאותיות את אותו העובי וליישר אותן לאותו הגריד. פעולה כזו תציג טוב יותר את העובדה שמדובר בטקסט.
בנוסף, תוכלי לשים את סיום הצינור באות נ' במקום באות י', שממילא קטנה וכל פרט משנה את צורתה באופן דרמטי יותר.
את בסיס האות נ' הייתי מרחיב מעט.

כדי לשפר יותר את מראה הלוגו, הייתי מציע לעגל את הפינות (דבר שנכון גם בצינורות וגם בכביש) ומפחית את הקווקווים בכביש, למראה נקי יותר.

ד"א, לענ"ד בסלוגן צ"ל "תשתית" ולא "שתית". (והייתי משנה את הפונט, ישנן אופציות יותר מתאימות).

בהצלחה רבה!
נשמח לראות סקיצות נוספות.

• הוסף לסימניות
איזה כיף לקבל כאלו הערות :)

אהבתי את ההסבר המפורט , אין מילים!
מצ"ב סקיצה מתוקנת. ואוו איזה הבדל מהסקיצה הראשונה :p
(יש לי עוד כמה פינישים , כמו לעגל את הל' )

לגבי 'שתית' , גם אני הייתי בטוחה שזה טעות. לגמרי לא ברור ,
אנסה לשכנע את הלקוח שוב שזה לא נשמע טוב :eek:

תודה גדולה!

קבצים מצורפים

• נלי-01.jpg
    KB 51.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יש פה משהו מאוד טעים:)
בחירת הצבעים מושלמת.
עד עצה קטנה ,שמצטרפת לעצות קודמיי, שהקו המקווקוו שבלמד יגיע עד לקצוות. תנסי.

• הוסף לסימניות
לוגו מגניב!
הקו הלבן בל' צריך להיות יותר דק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה