כללי לוגו ל"כלי שרת" - השכרת ציוד לאירועים

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת ש5 יפה, אבל כמו שאמרו קצת כבד מידי...

• הוסף לסימניות
אפשר לעצב את 5 שיזכיר פפיון.
וישדר שירות של מסעדה יוקרתית.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסמל של 5, אבל תנסי פונט אחר, ואולי במקום שחור אפור כהה כמו באתר שלהם.
אגב, קצת קשה לקרוא את השם כשזה ללא רווח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;678365:
אפשר לעצב את 5 שיזכיר פפיון.
וישדר שירות של מסעדה יוקרתית.

אפשר הרבה דברים.
אבל צריך שיהיה קשר להשכרת כלים ולא לאירוע עצמו.

• הוסף לסימניות
לדעתי, 4 הוא בלי ספק הטוב מביניהם

• הוסף לסימניות
כולם יפים מאד. 5 נראה לי הכי מתאים. הצבעים יפים מאד! אהבתי!

• הוסף לסימניות
כולם טובים (למעט 3 שלא אהבתי), אבל החמישי מקסים!
משום מה הסגול נראה לי כהה מדי.

• הוסף לסימניות
הרעיון כולו בכיוון הנכון, אך דורש עידון מסוים.
הייתי מחפש פונט קצת יותר אלגנטי - מתפייט. הנוכחי מתנהג כמו פיל בחנות חרסינה - וצפוי להחריב גם את הויז'ואל היפה ביותר.
את הצבע תשאירי לסוף, כשיהיה לך לוגו ביד הוא פשוט כבר יופיע מעצמו.

בלי קשר, השם נשמע לי אפע'ס... מופרך. (יומרני במקרה הרע, אנמי במקרה הטוב). אבל זו מן הסתם כבר לא אשמתך.

• הוסף לסימניות
קודם כל, העבודה יפה מאד, כרגיל...

מסכימה עם הערותיו של הרשלה (אפשר שלא להסכים איתו? :)) לגבי הפונט, הוא אכן עבה מדי ולא אלגנטי כמו שהאלמנט מסמל.

אני בעד מספר 1 כי הכוסות ההפוכים בכל מיני צורות עשו לי קצת בלאגן בעיניים ולקח לי יותר מרגע לקלוט מה הם.

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין שיש לי מגבלה רצינית - והיא שלעסק יש כבר לוגו שבעלת העסק "לא שלמה איתו" (והיא כבר שילמה עליו טבין ותקילין!) ולכן פנתה אלי. (דרך אגב, כולי פליאה על הגרפיקאי/ת שעיצב/ה אותו: לא הרגשת שהלקוחה לא מרוצה? לא צריך להיות חכם גדול בשביל להרגיש את זה! אני אישית לא לוקחת כסף מהלקוח עד שאני לא שומעת שהוא באמת מבסוט מהתוצאה. יש לקוחות עדינים ש"לא נעים להם לשגע" אז הם לא אומרים כלום, אבל לדעתי אפשר לשמוע גם בלי מילים... בתנאי שרוצים להקשיב...)
הלקוחה ביקשה שאצמד לצבעים של הלוגו הקודם ולכן זה חייב להיות סגול - שחור. עכשיו הם עושים שלטים בכל ז'בוטינסקי ולכן היה חשוב ללקוחה פונט שיבלוט בשילוט, ולכן הלכתי על אלפי בולד. אבל אתם צודקים, זה לגמרי לא מתאים לעסק הזה. איך מתגברים על הבעיה?
התגובה שלה על הסקיצות היתה שהיא אוהבת את 4, אבל מבקשת לנסות למלא את הגביעים של בעיטורים. הוספתי לה אפילו עוד סקיצה (בשביל מה? סתם בילבלתי אותה!) וזה מה ששלחתי לה:

קבצים מצורפים

• כלי שרת 2.jpg
    KB 272.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
4 אבל כשהגביעים עומדים
לא יראו את כל העיטורים, הם רבים מידי צריך קצת פחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;678847:
. (דרך אגב, כולי פליאה על הגרפיקאי/ת שעיצב/ה אותו: לא הרגשת שהלקוחה לא מרוצה? לא צריך להיות חכם גדול בשביל להרגיש את זה! אני אישית לא לוקחת כסף מהלקוח עד שאני לא שומעת שהוא באמת מבסוט מהתוצאה. יש לקוחות עדינים ש"לא נעים להם לשגע" אז הם לא אומרים כלום, אבל לדעתי אפשר לשמוע גם בלי מילים... בתנאי שרוצים להקשיב...)
קצת נחרץ מידי מה שאת כותבת...
אני לא חושבת שאפשר לתת תגובה מבלי לשמוע מה היה שם,
קורה שלקוח יכול להתלהב מאוד ממשהו ואחרי תקופה זה עובר לו....
והיד נטויה לסיבות למה תכלס יש לו ביד לוגו שהוא לא מרוצה ממנו,

(אגב---אין לי שום קשר ללוגו הקודם...)

• הוסף לסימניות
כרגיל - עבודה טובה ויפה!

אני חושבת שעדיין צריך לעדן את הפונט,
הכיוון יפה מאוד (הצבעים לא משהו אבל אני מבינה שזה ממש לא בשליטתך)
אולי סגול טיפה יותר חי? זה ממש כבד כך.
הכיוון של 1 או 2 נראה לי מתאים, אבל צריך עוד עבודה, הקומפוזיציה לא יושבת טוב
3-4 נראה כמו חד פעמי, וזה מוזיל מהערך של העסק

לגבי המילים - כשר למהדרין - אין שום סיבה שהן יהיו חלק מהלוגו.
פשוט לשים אותן בכל מודעה ובכל שלט, אבל לא בתוך הלוגו.
זה יוצר לך עומס של 4 אובייקטים (שם, סמל, סלוגן, וכשרות), ובעצם גורם לבלגן

בקיצור - עוד לא אפוי לגמרי

• הוסף לסימניות
בין הכוסות הישרה להפוכה נוצרת לך האות S
אפשר לנצל את המומנטום שלה.

לגבי פונט לשילוט,
אני לא חושבת שמתאימים את הלוגו לפרסומת,
מתאימים את הלוגו לתדמית החנות,
אח"כ בעיצוב הפרסום דואגים להבליט אותו...
(או את הטקסט שיהיה מה שיהיה בפונט אחר מהלוגו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה