נכתב ע"י naamah;523362:מה אני אומרת?
אני אומרת שאני שונאת שמעצבים אחרים מתערבים לי בעבודה בלי שביקשתי.
עשו לי את זה פעם והחזרתי משהו בסגנון:
"כחלק מהאמון שנבנה בינינו במערכת היחסים לקוח-מעצב, חשוב לי ליידע אותך כי לא מקובל להראות את התוצרים לבעל מקצוע אחר באמצע העבודה".
מעבר לזה, אין לי אפשרות להתייחס לדברים של אותו מעצב כי הוא למעשה לא מתייחס בכלל ללוגו שאת עיצבת, אלא מתאר לוגו שונה לחלוטין ש*הוא* היה מעצב אילו היו לו נותנים את הפרוייקט הזה.
נו, אז מה?
זה ברור שכל אחד מעצב אחרת.
במקרה הזה הפרוייקט הוא שלך ולא שלו, ולכן את צריכה להתקדם עם החומרים שלך ולא עם החומרים שלו. זו דעתי.
נכתב ע"י מטאור;523391:נעמה, באופן כללי את צודקת, לקבל ביקורת מגרפיקאי אחר זה מאד מרגיז, מקומם ואפילו... פוגע. מה, אתה לא סומך עלי? הרי נתת לי לבצע עבורך את העבודה?
אבל לדעתי, גאולונת, כדאי לך להתייחס לחלק מהדברים שלו כי הם נכונים. לדוג' הפונט. הוא ממש לא מתאים, משדר קיטנה קלילה ולא משהו מכובד. בלחיצה אחת על צבע ילדותי יותר (אדום או ורוד למשל) הוא מאבד את כל הצורה שלו. הבחירה שלך בפונט הזה היא בחירה מאולצת וכנראה נבעה מהרצון שלך להלביש על משהו את הגזע שראית בדמיונך. אבל צריך לדעת לוותר על דברים אם הם לא מסתדרים. לא להכריח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים