כללי לוגו ל-MY ENERGY

• הוסף לסימניות
כדי שתבינו מה המוצר, אספתי לכם פרטים.

לוגו לשיטה להדרכה לניהול עסקי ואישי טוב יותר על ידי ניהול האנרגיות שלנו, לדוגמא: במקום לעבוד 14 שעות בתפוקה של 30-40 % אפשר לעבוד 8 או אפילו 6 שעות ב100% תפוקה ולהגיע לתוצאה טובה יותר מ-14 שעות...

הנחיות הפעלה של מערכת האנרגיה האנושית הכוללת 5 סוגי אנרגיה: גופנית, רגשית, מנטאלית, ערכית וזוגית.

שיטה מוכחת לשימוש יעיל באנרגיות השונות כדי להפיק את המקסימום מהפוטנציאל האנושי.

הנטיה היא ל1 או 2 השאלה האם זה משדר מספיק את המוצר..

ומה משדרים לכם השאר?

קרדיט: איתן ארט

קבצים מצורפים

• לוגו MY ENERGY שלב 2.jpg
    KB 209.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הראשון מקסים! משדר את מה שצריך. גם הצבעים מאד מתאימים.
את ה - ENERGY הייתי כותבת בכתום (כמו השני).

• הוסף לסימניות
הכיוון טוב - הקווים הנקיים, הטיפוגרפיה, הצבעוניות.
אבל לדעתי זה עוד לא שם.

הכל נראה קצת כסגנון של מאגרי לוגואים מוכנים. לא שחלילה אני טוענת שזה לקוח משם, אלא שחסרה קצת ייחודיות, אמירה אישית יותר לגבי החברה הספציפית, שלא תתאים לחברה אחרת.

הייתי רוצה לראות לוגו שבו 5 סוגי האנרגיה משתלבים ליצור משהו אחד.

התפרסם די לאחרונה בבלוג סמליל פוסט שעוסק במיתוג לחברת סבונים טבעיים. השפה המותגית מתבססת על חמשת היסודות - אש, מים, אדמה, אויר, עץ (לא משנה כרגע שלמיטב ידיעתי היסוד החמישי הוא בכלל מתכת...).

אני מצרפת כמה תמונות (בפוסט עצמו יש תמונות נשים ולכן אני לא מקשרת לשם).

קבצים מצורפים

• Delicate_-Material_02.jpg
    KB 59.8 · צפיות: 11
  • Delicate_-Material_06.jpg
    KB 29.8 · צפיות: 13
  • Delicate_-Material_09.jpg
    KB 55.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
דווקא השלישי משדר יותר את המטרה שהיא כפי הבנתי להוציא את המיטב רוגע עם המינימים אנרגיה
והרביעי והחמישי גם משדר את אות מטרה

• הוסף לסימניות
בס"ד

הראשון וזה שמתחתיו, מעולים!

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה-האיור בחמישי לקוח מחברת תרופות לבעיות בתפקוד דרכי השתן..........כדאי שתשקול תעניין שוב......
וגם הרעיון ברביעי העליון.
הראשון מאד מוצלח,הראשון העליון.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה..
1 דווקא נראה בסדר גמור..
אולי בשילוב עם הצבעים של 2
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ועכשיו..

על מה הייתם הולכים?

קבצים מצורפים

• לוגו MY ENERGY שלב 3.jpg
    1.1 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דואר;566123:
ועכשיו..

על מה הייתם הולכים?

עבודה יפה מאד!
נראה לי הייתי הולכת על זה שכל הכיתוב שלו כחול, רציני ויפה. (מס' 3)
כפי שהבנתי מדובר על ניצול אנרגיה ולא התעמלות (ובזבוז אנרגיה ;))
כך שמספיק שהאייקון הוא החם והאנרגטי.

• הוסף לסימניות
השני מאוד יפה ומקצועי

• הוסף לסימניות
2.
יפה ונעים מאוד לעין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה