כללי לוגו מוזיאון המדע לילדים

• הוסף לסימניות
איזה נראה לכם הכי מתאים בין 1 ל 7 ואיך לשפר אותו והאם לעשות את האפקט שיש במספר 8?
אשמח לשמוע את דעתכם ותודה על הזמן שאתם מקדישים לי!

קבצים מצורפים

• prsentation-scientastic.jpg
    KB 106.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לוגואים מאוד יפים
אהבתי את 2 בלי העיגול מלמטה נקי ויפה

• הוסף לסימניות
יש פה 8 וריאציות על אותו לוגו.
אני מציעה לך להניח אותן בצד, ולנסות ליצור עוד 2 לוגואים שונים לגמרי (שונים גם מהדוגמה הנוכחית וגם אחד מהשני).

לפני שתעשי זאת אני ממליצה לך להסתכל על דוגמאות ללוגואים של מוזיאוני מדע לילדים, או בכלל מוזיאונים לילדים, ברחבי העולם, ולראות איך משלבים את הנושא של מוזיאון עם קהל היעד - ילדים.

• הוסף לסימניות
1 או מקסימום 2. אפקט אם את מאד רוצה רק על הצורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;610037:
יש פה 8 וריאציות על אותו לוגו.
אני מציעה לך להניח אותן בצד, ולנסות ליצור עוד 2 לוגואים שונים לגמרי (שונים גם מהדוגמה הנוכחית וגם אחד מהשני).

לפני שתעשי זאת אני ממליצה לך להסתכל על דוגמאות ללוגואים של מוזיאוני מדע לילדים, או בכלל מוזיאונים לילדים, ברחבי העולם, ולראות איך משלבים את הנושא של מוזיאון עם קהל היעד - ילדים.

כבר הסתכלתי על מלא דוגמאות, וניסיתי לוגואים שלא אהבתי. כשהגעתי לשלב של לוגו זה, התחיל למצוא חן בעיני, אבל לא לגמרי אז ניסיתי וריאציות...
את יכולה לפרט בבקשה מה לא בסדר? מה טעון שיפור וכו'? או שאני פשוט לא בכיוון? תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarah;610045:
כבר הסתכלתי על מלא דוגמאות, וניסיתי לוגואים שלא אהבתי. כשהגעתי לשלב של לוגו זה, התחיל למצוא חן בעיני, אבל לא לגמרי אז ניסיתי וריאציות...
את יכולה לפרט בבקשה מה לא בסדר? מה טעון שיפור וכו'? או שאני פשוט לא בכיוון? תודה!

לא אמרתי שזה "לא בסדר", אבל תהליך עבודה על לוגו לא יכול להתמקד על כיוון אחד בלבד. זה לא תהליך עבודה נכון, לא מבחינתך ולא מבחינת הלקוח.
כשאני רואה 8 וריאציות עם הבדלים קטנטנים ביניהן, ושאלה "מה יותר טוב מביניהם", זה השלב שבו אני ממליצה להניח את זה בצד ולנסות כיוון אחר, שונה לגמרי.

• הוסף לסימניות
לדעתי 2 נקי ויפה.
קחי אותו ופתחי ממנו עוד כיוונים,
למשל: הצורה למעלה והכיתוב מתחתיה, או הוספת עוד כוכבים שובבים.
בהצלחה!
(אגב, הלוגו העסקי שלך מאד יפה, אהבתי!)

• הוסף לסימניות
אני אגיד לך מה קשה לי בלוגו הזה.
אני מרגישה שחיפשת סימבול שקשור למדע באופן כללי, ואז כדי לפתור את עניין ה"ילדים", עשית את זה בצבעוניות עזה - אדום, צהוב, ירוק, כחול.
בחיפוש קצר בגוגל של מוזיאוני מדע או בכלל מוזיאונים לילדים ברחבי העולם, מאוד בולט שהנושא של ילדים עמד בבסיף הבריף וממנו יצאו לעבודה. המחשבה היתה מה מיוחד בילדים לעומת מבוגרים, איך הם מתייחסים ומסתכלים מהעיניים שלהם על נושאים "כבדים" כמו מדע, אמנות או ארכיאולוגיה. הלוגואים שיצאו מוכוונים ישירות לילדים, לא רק בצבעוניות או בטיפוגרפיה, אלא בעיקר בשימוש בתפיסה משחקית-חווייתית, מתוך הבנה שהעברת נושאים של מדע לילדים צריכה להיות מתוך משחק, וכך ילדים יוכלו להתחבר גם לנושאים כבדים ו'משעממים' כביכול. וזה חסר בלוגו שלך. הסימבול המדעי הכללי הזה לא אומר שום דבר לילד, ולא גורם לו לשכנע את ההורים שלו שיקחו אותו למוזיאון.

מקווה שעזרתי בנקודה למחשבה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההערות והנה עוד קצת וריאציות. מה דעתכם עכשיו?

קבצים מצורפים

• presentation-scientastic2.jpg.jpg
    KB 28.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
האחרונים נראים נהדר!!!

אבל צריך קצת ליטוש 4 צבעים זה המון
תנסי לתת לריבועים קו לבן כדי שלא יהיו צמודים ואת האליפסות גם לצבוע בלבן (שיהיה אוויר)

ולא אהבתי את הצורה המעוגלת של המילה תנסי לכתוב ישר בפונט יותר עדין

הצבעים חזקים מידי תנסי יותר פסטלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;611291:
הייתי מנסה עם כדור משחק במקום קוביה
הענין של הקוביה הוא שיש להם במוזיאון תעתוע ראיה בדיוק כזה עם קוביה. הסמל הוא מחוץ לקוביה או בתוך הקוביה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה! נראה לי מתחיל להתקרב לסוף... אני עכשיו נוטה ל10. מה איתכם?

קבצים מצורפים

• presentation-scientastic3.jpg
    KB 24.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מה דעתך לנסות את 10, כאשר המילה מקבלת צושה של שתי פאות הקוביה (מתיישבת עליה מלמטה) והאות T "מותחת" את הזרועות כדי להיות על ה"שפיץ"? מורכב מדי? בכל מקרה, שיפור עצום, ו-10 נראה מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;611323:
מה דעתך לנסות את 10, כאשר המילה מקבלת צושה של שתי פאות הקוביה (מתיישבת עליה מלמטה) והאות T "מותחת" את הזרועות כדי להיות על ה"שפיץ"? מורכב מדי? בכל מקרה, שיפור עצום, ו-10 נראה מצוין.

הנה ניסיתי דוקא יצא חמוד ויצירתי, אבל האם לא חסר אויר?

קבצים מצורפים

• presentation-scientastic4.jpg
    KB 20.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הי, נראה טוב! את יכולה להרחיק אותו טיפה, זה באמת קצת צפוף.

• הוסף לסימניות
בעיניי אופציה 9 מהסט הלפני-האחרון שהעלית, היא הכי טובה מבין כולן.
את הכיתוב לא הייתי עושה באדום. גם ככה הסימבול מאוד זועק בצבעוניות שלו.
הייתי הולכת על התכלת, ואולי אפילו אפור-כהה.

• הוסף לסימניות
תגובה

אני אהבתי את לוגו שלוש הוא מאד מושך לעין

• הוסף לסימניות
יפה הקובייה. לא מסתדר לי בעין האיור השטוח של האטום שיושב על הקוביה כאילו אין לה תלת מימדיות.

לגבי הדוגמאות הראשונות, במחקר קטן שעשיתי בעבר לגבי לוגו לבית-ספר מדעי, שמתי לב שהשימוש באטום כסמל למדע שחוק מאוד. ולכן אי אפשר להשתמש בו בנפרד כלוגו בפני עצמו, למרות הצורניות היפה שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה