כללי לוגו מומנטום

• פותח הנושא liga
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למישהו יש אולי את הלוגו ויוכל להעביר לי?
מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?????

• הוסף לסימניות
אני שוב כותבת את מה שכבר כתבתי בעבר וזה לא מופנה חלילה לאף אחד באופן אישי...

אני בד"כ שמחה לעזור, אבל אם זמני מוגבל (וקורה לפעמים :)) ולא ברור לי מההודעה מה בדיוק מחפשים והתיאור כללי מדי, או שלא מצוין בפירוש אם מחפשים וקטורים או תמונות וכד' אני מתעלמת וחבל.
כבר קרה לי שהתאמצתי לשלוח והסתבר שהתכוונו למשהו אחר בלבד.
אז מי שבאמת רוצה שיתייחסו לבקשתו, שישקיע בעוד כמה מילים בהודעה.

ולעניין ההודעה הזאת - אולי זה משהו שכולם מכירים ומבינים למה הכוונה ורק אני לא... אבל רק בעמ' הראשון בגוגל יש 4 חברות שונות בשם מומנטום (חנות בגדים בטבריה, ארגון שמסייע למשתחררים מצה"ל, חנות אופניים ועוד).
אם תפרטו אשמח לעזור!

• הוסף לסימניות
אוקי
אז את כנראה צודקת, ואולי בגלל זה אף אחד לא הגיב לי:eek:
אז מבחינתי מומנטום זה שוקולד בלגי
ואני צריכה את הלוגו שלהם - אם אפשר לא מהאתר כי באתר זה לא ברור בכלל
תודה בכל אופן
אולי מזה תבוא הישועה

• הוסף לסימניות
אולי יעזור

קבצים מצורפים

• logo_he_new.png
    KB 12.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מחיפוש ברשת, לא נראה שיש עוד תמונה חוץ מזאת.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!
אבל כנראה שזה באמת מה שיש להם
ננסה להסתדר עם זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה