כללי לוגו מחודש שלי

• הוסף לסימניות
אשמח לכל דעה , קטילה וביקורת בונה

עד עתה הלוגו שלי היה די אנמי, ואני מחפש משהו שיקפיץ אותו ובד בבד יתן את התחושה של דפוס דיגיטלי. הדגש אצלי הוא קודם כל הדפסות דיגיטליות, לאחמ"כ העיצוב ולבסוף הפרסום.
מה דעתכם, ומה הכי נראה לכם מהשלושה (שכולם באותו עיקרון).

אלה העיצובים:

וזה הלוגו הישן:

קבצים מצורפים

• פרסום קולע לוגו מחודש.jpg
    KB 163.3 · צפיות: 15
  • לוגו ישן.jpg
    KB 30.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תצוגה ישירה
attachment.php

• הוסף לסימניות
השלישי לפי דעתי...

• הוסף לסימניות
השני או השלישי.
הלוגו הישן יותר משדר עיצוב. החדש משדר לגמרי בית דפוס. השאלה מה נכון לכם.

• הוסף לסימניות
השלישי

• הוסף לסימניות
הישן משדר יוקרה
הייתי נשארת איתו

• הוסף לסימניות
השלישי
אבל לדעתי הקו הלבן מסביב לאיור מיותר

• הוסף לסימניות
אהבתי את הישן יותר מהחדש...
אבל אם כבר מחדשים אז השלישי יותר מאורגן ונעים לעין.
נ.ב
אולי כי החדש הזכיר לי קצת את טמבור...

• הוסף לסימניות
לדעתי הישן הרבה יותר נעים ועיצובי, אבל באמת יותר עיצוב גרפי מאשר דפוס,
מאידך החדשים לא ברמת הגימור של הישן כך שאולי כדאי לנסות עוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1237927:
השני או השלישי.
הלוגו הישן יותר משדר עיצוב. החדש משדר לגמרי בית דפוס. השאלה מה נכון לכם.

אכן, כפי שכתבתי, אני מעדיף לתת יותר דגש להדפסות בריצות קצרות על פני העיצוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1237944:
הישן משדר יוקרה
הייתי נשארת איתו

ייתכן, אבל בינתיים מהניסיון, מיוקרה אינני מצליח לקנות במכולת... :)
יש לי יותר מהרגשה שאנשים בקהילה חושבים שאני רק מעצב (שזה באמת התחום שלי) ושוכחים שאני דפוס דיגיטלי, ולכן לא באים אלי, גם מהפחד ממחירי המעצבים וגם מחוסר הידיעה שיש לי מכשור להדפסה. אני מקווה שהלוגו החדש יותר מטמיע את המסר הזה.

ותודה לכולם, אני כנראה אלך על השלישי.

• הוסף לסימניות
השלישי נראה הכי טוב בעיני.
אמרת שאתה רוצה לשים דגש על הדפוס, אבל בלוגו ה'דפוס' מתחבא מאחרי ה'עיצוב' והלוגו. מה שהכי בולט וקופץ לעין (שלי בכ"א) ראשון זה פרסום.

• הוסף לסימניות
הכיון מצויין. אבל יש צורך לעדן את האיקון שיהיה יותר מינימליסטי.
במצב הנוכחי הוא סתם מסחרר אותי...

• הוסף לסימניות
בלוגו השלישי:
נסה להוריד את האפקטים והקו הלבן,
ואולי דפוס- עיצוב-פרסום - בקו ישר.

• הוסף לסימניות
אני מסכימה מאוד שאם הכיוון העיקרי שלך הוא דפוס דיגיטלי - תשקיע בלהביא אנשים להדפיס אצלך. ולכן הצבעים מתאימים יותר מהישן.
לגבי המראה הכללי של הלוגו -
הוא עמוס. גם הדוגמה השלישית, המסודרת יותר, מאוד עמוסה.
גם שבלול שהחוליות שלו קופצות, גם 3 ריבועים שכל אחד בגובה אחר, גם קו מתאר וגם הצללות -
זה איך אומרים - טו מצ'
מהלוגו הישן הייתי לוקחת את הארגון הנכון מבחינה טיפוגרפית.
אפשר פונט קצת עבה יותר (אישית אני חושבת שלדפוס מתאים אות יותר מרובעת, אבל אני מבינה שיש עניין לקשר ללוגו הישן), אבל תשאיר את שורת המיצוב מסודרת. מקסימום אפשר פס בצבע אחד שעליו הכיתוב בלבן. בשורה ישרה.
לגבי השבלול -
נסה את הדבר הבא:
להוריד את קו המתאר והצל (אם אתה ממש רוצה צל - ממליצה על צל צורני ולא מתפשט, כלומר, שכפול של הצורה, הזחה קטנה, וצבע אפור כהה אחיד)
חתוך את כל הצורות בצורה שלא יעלו אחת על השניה אלא ישאר ביניהן מרווח לבן צר (אבל נראה)
אני חושבת שזה יקפיץ את הלוגו לדרגה הבאה.

• הוסף לסימניות
אני חושש שאני מאבד פה שוב את אפקט ההבלטה שניסיתי לתת, אבל עשיתי כעצתך. מה דעתך?

קבצים מצורפים

• פרסום קולע לוגו מחודש.jpg
    KB 51.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1238154:
אני חושש שאני מאבד פה שוב את אפקט ההבלטה שניסיתי לתת, אבל עשיתי כעצתך. מה דעתך?

הרבה יותר יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה