כללי לוגו - משמרת למשמרת

• הוסף לסימניות
חמוד, אבל זה לא יותר מידי פריטים???

• הוסף לסימניות
1 הכי טוב בינתיים

• הוסף לסימניות
קודם כל: לקוח עם רעיונות כזו, כעת אתם רואים עם מי אני צריך להתמודד,

הוא מציל את הגולשים, אז הוא רוצה להוסיף את הנחש שמסמל את ארגוני הצלה (כמה ארגוני הצלה משתמשים בזה)

לך תתוכח אתו... אולי אתם תוכלו לשנות את דעתו

מה דעתכם על הביצוע? ומה דעתכם על הפונט באנגלית, אף אחד לא התייחס לזה

• הוסף לסימניות
אני מקווה שהוא לא רואה את כל זה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yiskaaryeh;539121:
אני מקווה שהוא לא רואה את כל זה....

למה לא?
הוא לא כזה תמהוני, הוא יודע שזה מה שאני חושב על הרעיון, ו... עליו... וממשיך לבוא אלי.
כנראה שמצא בי משהו, כנראה המחירים, (אני בתחילת דרכי, ולא למדתי את זה באופן מסודר, ולא תצעקו עלי שאני מבייש את המקצוע...)

• הוסף לסימניות
הנחש זה קשור לרפואה, ולאו דווקא ל"הצלה"... תוריד אותו מזה מהר...
הפונט באנגלית מדי קליל
אולי כדאי סמל של מגן כזה, כמו של אבירים?
צריך משהו יציב וברור.

• הוסף לסימניות
מדוע רעיון המזוזה לא טוב ? מזוזה מסמלת שמירה, לדאבונינו גם המחשב צריך שמירה ,
נחש זה דווקא לא רעיון טוב, מכיון שנחש מרמז הצלה רפואה לאחר מעשה , הוא עושה משמרת כדי לא להגיע להצלה רח"ל.

• הוסף לסימניות
מסכים עם ROT. המזוזה רעיון יפה מאוד. ממש אהבתי את המשמעות שלו - כשם שהמזוזה רומזת לנכנס לבית שיכניס עמו קדושה, ושהקב"ה הוא הניצב על הפתח, כך יש לרמוז לנכנס לאינטרנט שישתמש בכלי הזה רק לקדושה ולא חלילה לכל מיני פיתויים, וה"משמרת למשמרת" זה הכלי שיעזור לו בכך...
נחש מסמל ביהדות לא רק רפואה אלא גם יצר הרע, מלאך המוות ושאר מרעין בישין. זה סמל שלילי ולוגו מדבר בשפת סמלים. בשפת הסמלים אנחנו קולטים כאן שמדובר במוצר רע.
ועוד, הנחש שמסמל רפואה מיוחס תמיד למחלות פיזיות. מעולם לא ראיתי שימוש בו בהקשר של מחלות רוחניות, ומכל מקום הגנת אינטרנט לא מרפאת שום חולי, היא רק משאירה אותו בחוץ, ולכך סמל זה לא מתאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה