כללי לוגו, מתאים? קשור? אשמח לייעוצכם >>>

• הוסף לסימניות
מוצאי שבת וערב פסח כשר ושמח!

אשמח לחוו"ד וייעוץ,

אני לא מגדיר את עצמי "גרפיקאי" גדול, אני יותר מגדיר את עצמי "מתעסק" בגרפיקה עקב כך שאני עושה לא מעט עבודות, אך לא מפרסם את עצמי ולא מקבל לקוחות אלא עובד עם כמה חברות קטנות, אנשים פרטיים ובתי חב"ד (ויש לי ב"ה בלי סוף עבודה)
בקיצור: זה מעין הכנסה צדדית שלי עקב כך שאני עובד במשרה מלאה בבית חב"ד.

בהמשך אני רוצה להתקדם וללמוד בפרוג ואז להתחיל להשקיע יותר במקצוע הזה שבהחלט מאוד מעניין אותי...

לענייננו: אחרי שהיתפזרתי להרבה מקומות אני רוצה לתת לעצמי קו מסוים (מעין מיתוג) אבל מוקטן, זה כולל רק לוגו ועבודות שלי באינטרנט. (לא מעטפות, קבלות, בלאנקים וכרטיסי ביקור) ולכן הכנתי משהו אך מכיון שישבתי וחפרתי ולא מצאתי משהו שבאמת מסמל עיצוב גרפי אז לקחתי את השם שלי "אריה" וזה הלוגו.

אשמח לדעת האם זה נכון ללכת על כיוון כזה? ואם כן, האם הצבעים והבניה נכונים?

תודה רבה לכולם מראש, מצטער על האריכות...

אריה

קבצים מצורפים

• ללא שם-1 העתק.jpg
    KB 115.4 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
יוקרתי בהחלט!
הערה קלה: הדבר שם משמאל אמור להיות אריה? אם כן - זה לא ברור מספיק, לפי דעתי.

• הוסף לסימניות
אולי רק אריה בלי ההמשך?
הגופן מצוין לעצם הרעיון.

• הוסף לסימניות
כנ"ל

• הוסף לסימניות
יש כאן כמה דברים נחמדים...
וכדי שבאמת לא תתפזר אולי תקח רק אלמנט אחד בלבד.

• הוסף לסימניות
קצת מאיים מידי.

• הוסף לסימניות
לדעתי הפונט (עם העריכה שלך. כמובן.) כל כך יפה ומכובד שהוא לבד יכול להיות הלוגו שלך... (בלי האריה והקווים בצדדים)
ובאמת כמו שאמרו קודמי, האריה טיפה מאיים.

שיהיה בהצלחה רבה ומופלגה, פסח כשר ושמח!!

• הוסף לסימניות
כנ"ל כמו יענקי אך אם בכל זאת את חושב להשאיר את האריה תשפר אותו.. יפה ויוקרתי.. בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
חו"ד

לוגו פצצה
הדמות של האריה עדינה שמעבירה מסר של כח מצד אחד, ומצד שני לא מאיימת
הצלחת להעביר את המסר בדמות בצורה מוצלחת ויפה לדעתי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אריה? מאיזה כיוון אתם רואים אריה? הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו באיור הזה הוא ציפור.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות, בעז"ה אחרי פסח אני ינסה להתקדם עם זה.

חג שמח!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה