כללי לוגו מתנות לחוודעתכם

• הוסף לסימניות
ערב טוב
אשמח אם תגידו לי מה ראיתם בלוגו במבט הראשון, סרטי מתנה, או קרניים, או משהו אחר?...
כמו"כ אשמח לחוות דעת כללית על הלוגו.
תודה מראש לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
נראה מצויין
ממש מעביר חווית פתיחה
כל הכבוד

• הוסף לסימניות
----

• הוסף לסימניות
נראה טוב מאוד.
הרעיון עובר!

צריך לשמוע יותר על סוג השרות כדי לתת חוות דעת.

• הוסף לסימניות
יפה מאד
לאיזו מטרה הוא משמש?
אם משמש לחנות כדאי אולי להחליף צבעים

• הוסף לסימניות
לוגו יפה
במבט ראשון ספר פתוח
אגב, הצבעים מידי בסיסיים

• הוסף לסימניות
לוגו יפה!
אולי להוסיף איזה סלסול שלא יראה חנות ספרים

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
גם אני מערערת על הצבעים...

• הוסף לסימניות
אחלה לוגו. יפה.
מבחינת צבעים, הם כן הולכים טוב ביחד,
לטעמי האישי את הסגול הייתי משנה לסגול יותר "קלאסי" (פחות סגול ילדים) ואת הכחול ליותר רווי.
את הסרט מתנה השמאלי הייתי משנה לצבע של הכיתוב הסגול.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 594.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ממש יפה!
מקצועי ונכון טיפוגרפית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ben2648;2402482:
אחלה לוגו. יפה.
מבחינת צבעים, הם כן הולכים טוב ביחד,
לטעמי האישי את הסגול הייתי משנה לסגול יותר "קלאסי" (פחות סגול ילדים) ואת הכחול ליותר רווי.
את הסרט מתנה השמאלי הייתי משנה לצבע של הכיתוב הסגול.

ג"א מצטרף להארה הנ"ל, אם כי הסגול שנבחר בהתחלה הוא לא סגול ילדים, אלא יותר סגול נשים (שזה ממש מתאים אם החנות מיועדת למתנות מכובדות כאלה של יין וכיוצא, לא למתנות של אבות ובנים...).
אבל נראה לי שאולי באמת כדאי לשחק עם הכחול מעט.
ולגבי הסרט - במבט ראשון לא שמים לב כ"כ, אבל אם יתווסף לכך איזה סילסולון קטנטן נראה לי שזה ממש יעשה את העבודה, ולא צריך יותר מזה, הסמליל מהוקצע ומוקפד ממש.

ועוד הערה, לניק המצוטט לעיל, בחברות: במחילה, הסמל שתיקנת מזכיר יותר סמל של רשת מרכולים (אפשר לשנות את המילה מתנה ל-קניה, וזהו...), אם אני הייתי סופר הייתי משלם לך 2000$ על הסמל הזה עם הצבעים הללו, זה מתאים בול - לסופר.;)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
האמת שלא כתבתי את כל הפרטים שהייתי צריכה לכתוב.
תחומי העסק הם:
דפוס דיגיטאלי, אופסט, סובלימציה ,דפוס רוחב, שילוט לסוגיו, הדפסה ישירה על מוצרים.

למעשה צבע הבורדו שבחתי הוא בשביל לבטא את תחום המתנות, וצבע הכחול בשביל לבטא את תחום הדפוס.

במה שכמה טענו שהויז'ואל נראה כספר פתוח, אולי עדיף כך, מאחר והעסק עוסק גם בתחומי הדפוס בכללי.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
לפי מה שתיארת יש בעיה עם שם העסק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0 טקסטורה;2402725:
תודה לכל המגיבים.
במה שכמה טענו שהויז'ואל נראה כספר פתוח, אולי עדיף כך, מאחר והעסק עוסק גם בתחומי הדפוס בכללי.
מה דעתכם?

א. אם באמת יש בעסק מכירת מתנות כחלק עיקרי ממנו - אז חייב לתת לזה מקום בויז'ואל, כי השם סותר את הויז'ואל כפי שהוא עתה.

ב. מצד שני, לאור הכתוב בהודעה, יוצא כי עיקר העסק הוא בעבודות דפוס והפקה שונות, א"כ למה נבחר השם "מתנה ששוה"? (אני משער שכבר רצתם עם זה הרבה זמן ולא רוצים להחליף. זה בסדר, רק תנו לזה ייצוג ויזואלי לכל הפחות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה