כללי לוגו מJpg לוקטורי, הצעת עבודה קטן

• הוסף לסימניות
קבלו התנצלות מראש, יש לי גישה לפורום הנוכחי בעקבות הרשאות כמנהל פורום חומרה ותוכנה כאן.

אני עובד בחברה מסויימת, שיש לה לוגו פשוט אך אין לנו את הקובץ מקור כך שאנחנו לרוב מנסים להסתדר עם קובץ Jpeg לא איכותי שלא ניתן לשינוי והגדלה, ובכן.. זאת בעיה רצינית ואנחנו פיתרון בהקדם. הלוגו כל כך פשוט שאני מאמין שזאת תהיה עבודה מהירה.

אי לכך ובהתאם לזאת, הייתי רוצה מהגרפיקאים שכאן המעוניינים בפרייקט הקטן, הצעת מחיר שאותה אגיש לחברה ולבסוף ייבחר.

תודה רבה,
שגיא.

• הוסף לסימניות
קודם כל תעלה את הלוגו לפה. בבקשה.

• הוסף לסימניות
כן תעלה תלוגו ואם זה כזה פשוט נעשה את זה בחינם :)

• הוסף לסימניות
נכון, אם זה משהו פשוט אפשר תוך כמה דקות לצייד אותך בפתרון

• הוסף לסימניות
נו,

איזה מתח... :)

• הוסף לסימניות
אני בנתיב.

מישהו יכול להעלות לכאן?

• הוסף לסימניות
אני צריך את זה בגודל גדול מאוד שתמיד אוכל לשחק איתו ולשנות, תודה רבה לכולם ועל כל העזרה.

צפה בקובץ המצורף 988

קבצים מצורפים

• hoshen_eliav1.JPG
    KB 2.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
לא רואים.

____

אם זה יהיה ווקטורי, תמיד תוכל להגדיל כמה שאתה רוצה.

• הוסף לסימניות
hoshen_eliav1.bmp

• הוסף לסימניות
משום מה אין לי את הפונט פה כרגע, אבל בטח הקדימו אותי כבר....

• הוסף לסימניות
איזו זריזות...

• הוסף לסימניות
הנה מה שיצא אחרי 2 דקות עבודה..

קבצים מצורפים

• choshen.pdf
    KB 389 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
ה-"חושן-אליאב" זה פשוט כי צריך לכתוב ולא עשו משהו רציני לגבי זה, לא השקיעו מבחינת עיצוב הטקסט, תמיד יש מקום לשיפור.

אבל באמת - ווואו. וכל הכבוד! ח"ח ותודה רבה. אני מקווה שהם מחר יאהבו את זה שיראו! :)

• הוסף לסימניות
האם ישנה אפשרות שהלוגו יישמר כקובץ מקור בפוטושופ או PDF, בגדול מאוד, כך שאם ארצה לשלוח להדפסה על Rollup או הדפס על שלט גדול לא תהיה בעיה? מבחינת רזולוציה כמובן

• הוסף לסימניות
אופס,זה הקובץ הסופי שלי...

קבצים מצורפים

• choshen.pdf
    KB 389 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה