כללי לוגו סוני אריקסון

• הוסף לסימניות
מחפשת את הלוגו הנ"ל. אני רואה אותו באתר ilogo, אבל לא מצליחה להוריד משום מה :mad: (רק אותו, לוגואים אחרים כן יורדים).
למישהו יש אותו באיכות? או שיכול להוריד?

בבקשה... דחוף עוד הלילה...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• SonyEricsson-LOGO.jpg
    KB 51.2 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
תודה ענקית!
העדפתי וקטורי, אבל יותר טוב מכלום..
תזכי למצוות!

• הוסף לסימניות
עוד לוגו

צריכה גם לוגו של ברס
יש למישהו?
יש לי אותו פצפון, ולא מצאתי יותר גדול בנט

קבצים מצורפים

• mail.png
    KB 3.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אם את ממש צריכה אותו בויקטורי יש כאן מדריך איך לעשות את זה בפחות מ-10 דק'...
http://www.youtube.com/watch?v=DxcIkCuMn4Y
הכוונה על הלוגו של סוני אריקסון...

• הוסף לסימניות
איך כותבים את שם החברה "ברס" באנגלית?

• הוסף לסימניות
מקודם לא ראיתי את התמונה (הופיעה רק אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת וריעננתי את העמוד...).
אז האמת היא שדי הפכתי את האינטרנט בנסיון למצוא את הלוגו שלהם, אבל העליתי חרס בידי.
מה שכן הצלחתי לדלות זה שהשם המלא שלהם הוא:
Beres Electra Cellular Communication Ltd

ומספר הטלפון שלהם הוא: ‎+972 9 7757707. אולי תתקשרי לבקש שישלחו לך...:D

• הוסף לסימניות
תודה, לא התכוונתי שתהפכי את האינטרנט..
מה השעה עכשיו? אולי אתקשר... :rolleyes: אני צריכה לסיים את העבודה עד הבוקר וכבר לא רואה בעיניים..
נראה לי שכבר אשאר עם הלוגו הקטן הזה, שכנראה נלקח מהאתר שלהם.
תודה רבה בכל זאת על המאמץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה