כללי לוגו סטארט

• הוסף לסימניות
שלום לכם מעצבים ברמה!
אני בתחילת הדרך
אשמח אם תכוונו אותי לגבי הלוגו שלי.
ניסיתי מס' ווריאציות, שהמשותף בכולן הוא הניסיון ליצור הבחנה במילה "סטארט" בין שני חלקי המילה, כך שתיווצרנה המילים: ST (שמי - אסתי, זה רק למתעמקים או לקוחות שיכירו את שמי מניסיון) ו ART, וכמובן שיחד יש את המילה סטארט, שזה אומר: התחלה מעוצבת לכל הצלחה
נא נסו להתעמק ולמצוא בכל אופציה את המיוחד שבה, את מה שהיא מבטאת ברעיון הגראפי
רק לא קטילות סופניות, בבקשה...
צפה בקובץ המצורף 252175

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון של השם.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון מאוד!
את הפונט והצבעים כדאי להחליף. הייתי ממליצה לך לוותר על החיצים ובמקום זה לשים איקון של סטארט/play,
בכלל יש בשם שלך רעיון אחר של Star+Art(כוכב)....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את השם
לא ראיתי בלוגואיים משהו שתפס אותי
נסי למצוא פונט אחר אני מדמיינת משהו נקי וחלק, ה-ST בבולד
ואולי אובייקט שמורכב מהחלל שבין שתי אותיות (בסגנון FEDEX)
חיצים לדעתי כבר לעוסים

• הוסף לסימניות
מקווה שאני לא מקלקלת, אבל יש מעצבת עם שם כזה ורעיון כזה בדיוק (חילוק בין ההתחלה לסוף). מבחינה ויזואלית הלוגו שלה נראה שונה לגמרי וגם הצבעוניות שונה.
זה לא בעייתי?

• הוסף לסימניות
הרעיון של השם יפהפה, חשיבה מקסימה, אך קחי בחשבון שלמרות השנינות הנבונה - שם כזה בסיסי כמו סטארט, בוודאי שקיים ולא רק פעם אחת.
מטרתך היא ליצור בידול הן מבחינת לוגו והן מבחינת שם, זה קשה מאוד וכמעט תמיד יהיה מישהו שיעשה דבר דומה לשלך, אך לבחור שם כ"כ בסיסי זה בכלל מבליע אותך בשוק העיצוב.

לגבי הלוגו - אהבתי את הדוגמאות, אך יש עוד הרבה עבודה. כשאת מעצבת לוגו, את צריכה לדעת בדיוק למה עיצבת כל דבר ולמה עשית את הבחירות שלך. הצבעים, לדוגמה, זהב ושחור... מייצגים אולי עתיקות, אולי תכשיטים, ממש לא מעצבת גרפית שמציעה שירותי מיתוג, פרסום, עבודות גרפיקה וכו'.
בחלק מהלוגואים האותיות מלאות בצבע או עם רקע מאחריהן, וזה מפריע לקריאות ולא כ"כ נחוץ.

ממליץ לראות לוגואים שעשו אחרים, כנסי לאתרים של עיצובי לוגואים ע"מ לקבל השראה ותנסי שוב מחדש.

תעלי לנו לכאן רעיונות לשמות חדשים ודוגמאות ללוגואים נוספים עבורך!
בהצלחה וברוכה הבאה לקהילה!

• הוסף לסימניות
תודה לכם על המשובים והתגובות המחכימות
לגבי השם, בתחילה הלכתי על סטאר, שגם בו יש את השם שלי ST וכמובן כוכב, סטאר שכמוני...
או לחילופין ספיישל סטאר. אח"כ ירדתי מזה ועליתי על סטארט, אמנם גם זה נפוץ אבל היה נראה לי עם השם שלי יותר מתוחכם.
מה עוד אפשר? אולי START IT, אם אייתתי את זה נכון. הוי אומר: התחל את זה! - את העסק, הפרסום, המיתוג, או IT'S START
לגבי צורת הלוגו, וודאי שחשבתי על מה אני הולכת ומה אני רוצה שיבינו ממנו, כמו למשל חוד העיפרון בלוגו מס' 1, שהוא גם חץ של התחלה וכיוון, או כל החיצים שמסמנים את הדרך הנכונה.
הצבעים, לטעמי משדרים יוקרה לא רק בתכשיטים ועתיקות אלא גם בעיצוב גרפי. אבל צרפתי גם ניסיון עם צבעים אחרים. נראה לכם יותר?
לגבי הפונטים, האם מישהו יכול לכווין אותי לפונטים מבית פונטביט, כי אני מנויה שם בעסקת חבילה שרכשתי, ומתוך המבחר הדי מצומצם שלהם באנגלית בחרתי את הנוכחי שיש לו תאום בעברית.
אשמח לחוות דעתכם שוב.

• הוסף לסימניות
בלי קשר ללוגו (אני לא פותחת פידיאפים)
ממליצה לך כמתחילה בתחום העיצוב הגרפי
לאהוב ביקורת, לקבל דעות מגוונות,
לעצב סקיצה, ועוד אחת, ועוד אחת
רק כך מתקדמים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נו, מה יהי? אולי תעזרו להתקדם ולהתמקד יותר.

• הוסף לסימניות
אסתי, אני אהבתי את הלוגו הראשון-ראשון שלך.זה שכיכב כתמונת הפרופיל שלך במיילים.
אולי בשינוי גוונים כפי שיעצו לך כאן המומחים.
הצלחות חברה מוכשרת=כוכבית מיוחדת=בדיוק כפי שקראת לעצמך בתחילה:SPECIAL STAR.

• הוסף לסימניות
אז כפי שחברתי ללימודים מציעה לי, אני מעלה גם את הראשונה ראשונה שלי, אם כי אותה פחות הייתי רוצה כי האות המעוטרת מגיעה כך במקור ולכן ייתכן שהרבה משתמשים בה
צפה בקובץ המצורף 252483

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתיג;1749151:
אז כפי שחברתי ללימודים מציעה לי, אני מעלה גם את הראשונה ראשונה שלי, אם כי אותה פחות הייתי רוצה כי האות המעוטרת מגיעה כך במקור ולכן ייתכן שהרבה משתמשים בה
צפה בקובץ המצורף 252483

אולי תעשי S ובתוכה T (שיראה כמו $ )

• הוסף לסימניות
אולי, אם אצרף שתי נקודות לאחר הראשי תיבות של שמי, שבתחילת המילה, זה יוסיף עניין ועיצוב?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות של שמירה כ PNG באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
אסתי יקרה
יש לי מספר הערות
אבל אשמח קודם לדעת האם את באמצע לימודים או שגמרת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1749248:
כן
באקספורט, בסוג קובץ אחד לפני האחרון זה PNG

ברור שחיפשתי באקספורט ויש שם רק JPG שלוקח לו המון זמן לעלות ועוד מודיע על שגיאה עקב גודל הקובץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה