- הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1749257:אסתי יקרה
יש לי מספר הערות
אבל אשמח קודם לדעת האם את באמצע לימודים או שגמרת?
תודה,
סיימתי לא מזמן לימודים וכבר עשיתי כל מיני עבודות ללקוחות
נכתב ע"י YG&K;1749257:אסתי יקרה
יש לי מספר הערות
אבל אשמח קודם לדעת האם את באמצע לימודים או שגמרת?
נכתב ע"י אסתיג;1749239:יש אפשרות של שמירה כ PNG באינדיזיין?
גם אני עדיין פרוגיסטית טריה-רציתי לדעת למה ההמלצה שלך ושל עוד ל-PNG.נכתב ע"י חיים בניסטי;1749607:את בטוחה לגבי השם START?
חבל להשקיע אנרגיה וזמן על עיצוב לוגו לעצמך אם את לא סגורה על השם.
אם את כן סגורה, נתחיל בזה שאהבתי מאוד את השימוש בצבעים שונים, עדיין זהב ושחור נראים לי יותר מדי מבוגרים ויוקרתיים. את הרי רוצה לגעת גם בעסקים קטנים ואנשים פרטיים שלא בהכרח מחפשים את היוקרתי, נכון?
הגרסה עם צבעי הצהוב תכלת וורוד מעט ילדותית ומבלבלת בעין.
ממליץ לנסות כיוון נקי יותר, ומאוד מאוד עדין. בלי יותר מדי צבעים ואלמנטים.
לגבי שמירת הPNG - תעשי באילוסטרייטור כך:
File > Export As > PNG
או, ישנה דרך נוספת:
File > Export For Web > PNG-24
בהצלחה!
נכתב ע"י אושמוש;1749735:גם אני עדיין פרוגיסטית טריה-רציתי לדעת למה ההמלצה שלך ושל עוד ל-PNG.
למה לא JPG?
נכתב ע"י אושמוש;1749735:גם אני עדיין פרוגיסטית טריה
נכתב ע"י wald;1749745:סליחה על החפירה, אבל -
????????
נכתב ע"י אושמוש;1749735:גם אני עדיין פרוגיסטית טריה-רציתי לדעת למה ההמלצה שלך ושל עוד ל-PNG.
למה לא JPG?
נכתב ע"י חיים בניסטי;1749809:גם מהסיבה שפרוג מציג תמונות רק בפורמט PNG, ואילו JPG הוא מציג בתור קישורים,
וגם מהסיבה המאוד חשובה שבעבודות ווקטוריות PNG שומר על החדות של העיצוב ואילו JPG מעוות אותו לחלוטין.
JPG מצויין לצילומים / תמונות סטילס / ציורים וכו׳, PNG לעומת זאת נועד לאיורים וקטוריים, לוגואים, אייקונים וכל קובץ וקטורי כזה או אחר.
בע״ה הערב אשתדל להעלות כאן דוגמאות להבדלים, ואיך JPG קוטל בדם קר כל קובץ וקטורי טהור![]()
נכתב ע"י אושמוש;1749794:השאלה כתובה בצורה מעניינת: בסימנים ולא מלווה בהסברים.
אנסה להשיב ע"פ מה שהבנתי שהתכוונת לשאול:
אני אכן פרוגיסטית טריה- סיימתי זה עתה קורס בפרוג- עיצוב גראפי ותקשורת חזותית.
לגבי תאריך ההצטרפות וכו'- מאז ומתמיד היה עולם העיצוב קסום בעיני.ממילא נרשמתי לפורומים בפרוג בשנת 2009.
הזכות להיות פרוגיסטית בפועל נפל בחלקי רק ב-2014-20015.
אהבתי את הכנות שבשאלך- בכלל לא חפירה.
נכתב ע"י חיים בניסטי;1749607:את בטוחה לגבי השם START?
חבל להשקיע אנרגיה וזמן על עיצוב לוגו לעצמך אם את לא סגורה על השם.
אם את כן סגורה, נתחיל בזה שאהבתי מאוד את השימוש בצבעים שונים, עדיין זהב ושחור נראים לי יותר מדי מבוגרים ויוקרתיים. את הרי רוצה לגעת גם בעסקים קטנים ואנשים פרטיים שלא בהכרח מחפשים את היוקרתי, נכון?
הגרסה עם צבעי הצהוב תכלת וורוד מעט ילדותית ומבלבלת בעין.
ממליץ לנסות כיוון נקי יותר, ומאוד מאוד עדין. בלי יותר מדי צבעים ואלמנטים.
לגבי שמירת הPNG - תעשי באילוסטרייטור כך:
File > Export As > PNG
או, ישנה דרך נוספת:
File > Export For Web > PNG-24
בהצלחה!
נכתב ע"י אסתיג;1750665:ראשית, תודה על התגובה המפורטת והמכוונת.
אבל אני, מרוב עצים לא רואה את היער כבר, כי כבר ניסיתי המון אופציות, בתחילה עם השם סטאר, אז היה לי כיוון של כוכב,
אח"כ החלטתי סופית ללכת על סטארט ואז עיצבתי בכיוון של חצים מכוונים כסימן להתחלה טובה.
אשמח אם תסייע לי להתיישב על הצבע הנכון והמתאים, ניסיתי בדף הראשון באשכול עם כמה סוגי צבעים. בנוסף בלוגו של ה S בצורת עיפרון, למה עיצבתי עם שלושת הצבעים האלו? כי הם צבעי תוכנות העיצוב, לכן יש בהם עוצמה מסויימת.
אבל אולי מומלץ לעצב רק עם 2 צבעים, בעיני נראה שחור עם משהו נוסף. מה אתה ממליץ? אולי שחור עם וורוד חזק?
לגבי הייצוא, בניתי את הלוגו באינדיזיין ולא באילוס לכן הסתבכתי עם הייצוא שלא כמו באילוס שם אני יודעת את אופן הייצוא ובאינדיזיין אין אופציה של PNG
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים