כללי לוגו סטארט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1749257:
אסתי יקרה
יש לי מספר הערות
אבל אשמח קודם לדעת האם את באמצע לימודים או שגמרת?

תודה,
סיימתי לא מזמן לימודים וכבר עשיתי כל מיני עבודות ללקוחות

• הוסף לסימניות
בעת שמירת הקובץ בג'יפייג-תורידי את ה"איכות"-מ-8 ל-3.
כך יקטן גודל הקובץ ותוכלי להעלות.

• הוסף לסימניות
6 - עם החץ רק בS ולא בT

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתיג;1749239:
יש אפשרות של שמירה כ PNG באינדיזיין?

בכל מקרה את יכולה לעשות צילום מסך במקום לשמור את הקובץ באינדיזיין,
בתכנת החיתוך תשמרי את זה ב-PNG.
בשביל התרשמות זה ממש מספיק.

• הוסף לסימניות
מה זה הגודל הזה שעולה לי? ענק!
אז מחקתי בינתיים

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה זה מופיע בענק

• הוסף לסימניות
באיזו תוכנה בנית את הלוגו?
אם באילוסטרייטור- אז אין בעיה: שמירה בPNG או JPG
ואם הקובץ גדול מדי(באילוסטרייטור)- ניתן להוריד את גודל הקובץ בעת השמירה.
EXPORT-JPEG
QUALITY-3 (במקום 8) ולהוריד למינימום.כי המטרה היא לא להדפסה-לא צריך איכות גבוהה.
אולי מלכתחילה תצרי את הלוגו באילוסטרייטור ואז יהיה לך קל לשמור בכל האופנים שתרצי.
מלבד זאת- באילוס' יש סימבולים שיפתחו לך ערוץ חשיבה וכיוונים לאלמנטים ללוגו.
עוד תפתיעי ותככבי.

• הוסף לסימניות
את בטוחה לגבי השם START?
חבל להשקיע אנרגיה וזמן על עיצוב לוגו לעצמך אם את לא סגורה על השם.

אם את כן סגורה, נתחיל בזה שאהבתי מאוד את השימוש בצבעים שונים, עדיין זהב ושחור נראים לי יותר מדי מבוגרים ויוקרתיים. את הרי רוצה לגעת גם בעסקים קטנים ואנשים פרטיים שלא בהכרח מחפשים את היוקרתי, נכון?
הגרסה עם צבעי הצהוב תכלת וורוד מעט ילדותית ומבלבלת בעין.
ממליץ לנסות כיוון נקי יותר, ומאוד מאוד עדין. בלי יותר מדי צבעים ואלמנטים.

לגבי שמירת הPNG - תעשי באילוסטרייטור כך:
File > Export As > PNG

או, ישנה דרך נוספת:
File > Export For Web > PNG-24

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;1749607:
את בטוחה לגבי השם START?

אם את כן סגורה, נתחיל בזה שאהבתי מאוד את השימוש בצבעים שונים, עדיין זהב ושחור נראים לי יותר מדי מבוגרים ויוקרתיים. את הרי רוצה לגעת גם בעסקים קטנים ואנשים פרטיים שלא בהכרח מחפשים את היוקרתי, נכון?

File > Export As > PNG

או, ישנה דרך נוספת:

בהצלחה!
גם אני עדיין פרוגיסטית טריה-רציתי לדעת למה ההמלצה שלך ושל עוד ל-PNG.
למה לא JPG?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושמוש;1749735:
למה לא JPG?

כי בפרוג משום מה רק ה-PNG עולה גלוי כשמעלים אותו (כל השאר עולים כקובץ מצורף וצריך לפתוח וזה מסרבל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושמוש;1749735:
גם אני עדיין פרוגיסטית טריה

סליחה על החפירה, אבל -
????????

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 21.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1749745:
סליחה על החפירה, אבל -
????????

השאלה כתובה בצורה מעניינת: בסימנים ולא מלווה בהסברים.
אנסה להשיב ע"פ מה שהבנתי שהתכוונת לשאול:
אני אכן פרוגיסטית טריה- סיימתי זה עתה קורס בפרוג- עיצוב גראפי ותקשורת חזותית.
לגבי תאריך ההצטרפות וכו'- מאז ומתמיד היה עולם העיצוב קסום בעיני.ממילא נרשמתי לפורומים בפרוג בשנת 2009.
הזכות להיות פרוגיסטית בפועל נפל בחלקי רק ב-2014-20015.
אהבתי את הכנות שבשאלך- בכלל לא חפירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושמוש;1749735:
למה לא JPG?

גם מהסיבה שפרוג מציג תמונות רק בפורמט PNG, ואילו JPG הוא מציג בתור קישורים,
וגם מהסיבה המאוד חשובה שבעבודות ווקטוריות PNG שומר על החדות של העיצוב ואילו JPG מעוות אותו לחלוטין.
JPG מצויין לצילומים / תמונות סטילס / ציורים וכו׳, PNG לעומת זאת נועד לאיורים וקטוריים, לוגואים, אייקונים וכל קובץ וקטורי כזה או אחר.

בע״ה הערב אשתדל להעלות כאן דוגמאות להבדלים, ואיך JPG קוטל בדם קר כל קובץ וקטורי טהור ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;1749809:
גם מהסיבה שפרוג מציג תמונות רק בפורמט PNG, ואילו JPG הוא מציג בתור קישורים,
וגם מהסיבה המאוד חשובה שבעבודות ווקטוריות PNG שומר על החדות של העיצוב ואילו JPG מעוות אותו לחלוטין.
JPG מצויין לצילומים / תמונות סטילס / ציורים וכו׳, PNG לעומת זאת נועד לאיורים וקטוריים, לוגואים, אייקונים וכל קובץ וקטורי כזה או אחר.

בע״ה הערב אשתדל להעלות כאן דוגמאות להבדלים, ואיך JPG קוטל בדם קר כל קובץ וקטורי טהור ;)

תודה. חדשת לי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושמוש;1749794:
השאלה כתובה בצורה מעניינת: בסימנים ולא מלווה בהסברים.
אנסה להשיב ע"פ מה שהבנתי שהתכוונת לשאול:
אני אכן פרוגיסטית טריה- סיימתי זה עתה קורס בפרוג- עיצוב גראפי ותקשורת חזותית.
לגבי תאריך ההצטרפות וכו'- מאז ומתמיד היה עולם העיצוב קסום בעיני.ממילא נרשמתי לפורומים בפרוג בשנת 2009.
הזכות להיות פרוגיסטית בפועל נפל בחלקי רק ב-2014-20015.
אהבתי את הכנות שבשאלך- בכלל לא חפירה.

אהה, חשבתי שהשאלה מובנת (כנראה בכל זאת הביך אותי לשאול באופן אבל נורא סקרן והיית נשמעת לי מספיק זורמת כדי לשאול אותך)
תודה על התשובה
ופווווווול הצלחות בהכל!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;1749607:
את בטוחה לגבי השם START?

File > Export As > PNG

או, ישנה דרך נוספת:

בהצלחה!

ראשית, תודה על התגובה המפורטת והמכוונת.
אבל אני, מרוב עצים לא רואה את היער כבר, כי כבר ניסיתי המון אופציות, בתחילה עם השם סטאר, אז היה לי כיוון של כוכב,
אח"כ החלטתי סופית ללכת על סטארט ואז עיצבתי בכיוון של חצים מכוונים כסימן להתחלה טובה.
אשמח אם תסייע לי להתיישב על הצבע הנכון והמתאים, ניסיתי בדף הראשון באשכול עם כמה סוגי צבעים. בנוסף בלוגו של ה S בצורת עיפרון, למה עיצבתי עם שלושת הצבעים האלו? כי הם צבעי תוכנות העיצוב, לכן יש בהם עוצמה מסויימת.
אבל אולי מומלץ לעצב רק עם 2 צבעים, בעיני נראה שחור עם משהו נוסף. מה אתה ממליץ? אולי שחור עם וורוד חזק?
לגבי הייצוא, בניתי את הלוגו באינדיזיין ולא באילוס לכן הסתבכתי עם הייצוא שלא כמו באילוס שם אני יודעת את אופן הייצוא ובאינדיזיין אין אופציה של PNG

• הוסף לסימניות
סליחה אסתיג, שאני מעלה כאן משהו שלא קשור לאשכול שלך, אך מקווה שהוא יהיה לכולנו לעזר.

הבטחתי שאעלה את ההבדלים בין סגירת קובץ וקטורי בפורמט PNG ובפורמט JPG.

בקצרה:
פורמט JPG "מעגל פינות" ומקטין את משקל הקובץ בכך שהוא משנה צבעי פיקסלים בתמונה
פורמט PNG שוקל יותר, אך שומר על חדות התמונה ללא סטיות וללא עיגולי פינות

לפניכם אותו קובץ וקטורי בדיוק, לקוח מהלוגו שלי, שסגרתי אותו גם לפורמט PNG וגם לפורמט JPG.
ממליץ להקליק על התמונה ע"מ לצפות בשינוי מקרוב יותר!
שימו לב לפיקסלים "המקושקשים" שעוטפים את הקו הוקטורי הלבן בפורמט JPG.
ועזבו כרגע את השינוי בגוון הכחול של הרקע. זה סיפור אחר.

attachment.php

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתיג;1750665:
ראשית, תודה על התגובה המפורטת והמכוונת.
אבל אני, מרוב עצים לא רואה את היער כבר, כי כבר ניסיתי המון אופציות, בתחילה עם השם סטאר, אז היה לי כיוון של כוכב,
אח"כ החלטתי סופית ללכת על סטארט ואז עיצבתי בכיוון של חצים מכוונים כסימן להתחלה טובה.
אשמח אם תסייע לי להתיישב על הצבע הנכון והמתאים, ניסיתי בדף הראשון באשכול עם כמה סוגי צבעים. בנוסף בלוגו של ה S בצורת עיפרון, למה עיצבתי עם שלושת הצבעים האלו? כי הם צבעי תוכנות העיצוב, לכן יש בהם עוצמה מסויימת.
אבל אולי מומלץ לעצב רק עם 2 צבעים, בעיני נראה שחור עם משהו נוסף. מה אתה ממליץ? אולי שחור עם וורוד חזק?
לגבי הייצוא, בניתי את הלוגו באינדיזיין ולא באילוס לכן הסתבכתי עם הייצוא שלא כמו באילוס שם אני יודעת את אופן הייצוא ובאינדיזיין אין אופציה של PNG

עצה ראשונה - ברגע שאת מרגישה מבולבלת, לגבי כל דבר, תעזבי הכל, קחי צעד אחורה, קחי כמה ימים בלי להתעסק עם הלוגו, ולאחר מכן תחזרי עם ראש רענן.
כרגע, שאת בתוך זה, את מקובעת לרעיונות שחשבת עליהן ודמיינת אותם, וקשה לך להתנתק ולבחון אופציות אחרות.

דבר שני - צבע הוא לא העיקר בלוגו. תרכזי את עיקר האנרגיה שלך בצורה.
תחשבי על צורה ייחודית שמתאימה לך ומתארת את השירות שאת מציעה, תחשבי על צורה פשוטה וזכירה, תחשבי על צורה שתייצג אותך. הצבעים יגיעו לאחר מכן.

ממליץ מאוד לעצב את הלוגו באילוס'.
אינדזיין זו תוכנה מעולה, אך לא לעיצוב לוגואים.

יש לך רעיונות מאוד יפים בנוגע לשם, אני בטוח שתוכלי למצוא גם בנוגע ללוגו אם רק תתני לעצמך לחשוב גם על כיוונים אחרים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה עכשיו?
ניסיתי להשתחרר לכמה ימים ומיד אחרי ההחלטה הגיעו עוד רעיונות.
כמו למשל העיגול של ההמתנה לתחילת פעולה עם הגרדיאנט, שמסתובב לו כהתחלה לכל פעולה במחשב.
או משחק עם האותיות בינן לבין עצמן.
אם עדיין לא נמאס לכם לסטארטט שוב ושוב, אודה לכם על חוות דעתכם הנדיבה.
קודם כל בבקשה, התייחסות לצורה ועוד לא לצבע כפי שיעצו לי כאן.
צפה בקובץ המצורף 253388
וכן, סופסוף העתקתי הכל לאילוסטרייטור כדי לשמור כ PNG
תודות

• הוסף לסימניות
אולי יש לי סלוגן:

להתחיל להצליח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה