כללי לוגו עבורי

• הוסף לסימניות
עקרונית אני לא מעצב גרפי
אלא מפיק ועורך וידאו
בכ"א ניסיתי לעצב עבורי לוגו
הלוגו אמור לשדר מקצוענות ללא פשרות
יחד עם קו נקי ויצירתיות

האם מבינית את המילה אומנות?
איך הלוגו בכללות?
תנו לי את עצתכם, מעצבים יקרים:eek:

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 25 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
חמוד, אבל זה נראה "מנות"...

• הוסף לסימניות
הסגנון מאוד מאוד יפה, ואכן משדר מקצועיות, קו נקי ועם זאת יצירתיות, (הרעיון של הדיסק ממש חמוד)
אבל אם לא היית אומר שכתוב כאן "אומנות" לא הייתי מבינה בעצמי...

• הוסף לסימניות
יפה ונקי אך לא קוראים את הדיסק כ"או"...

• הוסף לסימניות
הסיבה הפשוטה שגם אני חשבתי שכתוב כאן מנות כיון שהO גדולה יותר משאר האותיות היא לא עומדת איתן באותו קו וגם הרבה יותר עבה
מה שיכון להפוך את המילה לקריאה וברורה זה להחזיר את הO למקומו יחד עם שאר האותיות
ולעשו את כל הלוגו באותו הצבע!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ועכשיו?

מה יותר טוב?

[הלוגו אמור להגיע באנימציה]

קבצים מצורפים

• kudu1.jpg
    KB 867.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יש סיבה מיוחדת שלאותיות ma יש צבע אחר? אם לא, כדאי להחליף לצבע אחיד, ודווקא אני כן ראיתי מייד את הo וזה חמוד מאוד, אולם למי שאנגלית זה לא שפת אם זה לא ברור...:(

• הוסף לסימניות
התחתון הכי טוב!

כמה נגיעות קטנטנות:
1. ב-O להקטין עוד טיפה את העיגול הכתום.
2. בתוך האפור -להשאיר רק לבן.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה דווקא 2 צבעים תוסיפי את ה n לאפור כדי שהמילה oman (אמן) תבלוט ולא oma (סבתה הונגרית :confused:)

• הוסף לסימניות
תודה

עכשיו יותר מוצלח?

קבצים מצורפים

• כעימגכר.jpg
    KB 723.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לא רואים כלום.

• הוסף לסימניות
תנסה ללכת על הדוגמה הראשונה שהעלית אבל מסביב לדיסק תעשה קו באותו צבע סביב הדיסק

• הוסף לסימניות
אהבתי את הלוגו. (האחרון שהעלת)

דווקא בגלל שאתה לא בתחום, ייצא לך משהוא טוב, פשוט וקליט.

מעצב מקצועי יכול שעות לעבוד על לוגו וייצא משהוא אולי יותר מתוחכם, ואילו אתה, בלי הרבה יידע ועם הרבה כשרון הבאת תוצאה נהדרת.

עצתי: תשאיר אותו כך. בלי לגעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל בזנסון;756857:
אהבתי את הלוגו. (האחרון שהעלת)

עצתי: תשאיר אותו כך. בלי לגעת.

אני כן הייתי מנסה להקטין קצת את העיגול הכתום- הדיסק

לוגו מדהים!

• הוסף לסימניות
הדוגמא האחרונה שהעלית הכי טובה,
את ה-O תקטין ותשווה עם שאר האותיות, אין סיבה שהוא יהיה גדול (ואם כן אז בטיפ לכיוון מעלה..)
ואם 2 צבעים אז שה-OMAN יהיה בצבע אחד

מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
הלוגו נהדר. ממש אומנות.
אבל סתם שאלה, למה לקחת מילה בעברית ולכתוב אותה באנגלית.
המילה אמנות לא מספיק יפה ומרשימה כשהיא בעברית? לטעמי אומנות זו מילה כזו כבדה שבאנגלית זה לא נראה.
אני לא אוהבת את העברי-אנגליש הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה