כללי לוגו עבור עיצוב שיער ואיפור

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
איך אני מעלה את התמונה בפריסה גדולה יותר?

• הוסף לסימניות
אהבתי את הצבעוניות! היא ממש טובה

לדעתי את צריכה יותר לגבש את הקוים, שיוצרים את האות R
כרגע, הוא לא מספיק מגובש ולא ברור בקטן.
שווה לנסות פונטים יותר רכים, השמאלי העליון מידי נוקשה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
חשבתי על עניין גיבוש הקווים עוד לא הגעתי לרעיון כיצד לעשות זאת האם יש רעיון מבלי לאבד את אפקט הצורה?

• הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי איך שזה - יש בזה משהו ייחודי וסטיייל מופשט

עבודה מעולה!!! - יוצא קצת מהקופסא וזה היתרון

• הוסף לסימניות
אהבתי ממש את הצורניות של הלוגו.
הטיפוגרפיה לדעתי דורשת עוד טיפול

• הוסף לסימניות
תודה רבה מחזק אותי לשמוע שאוהבים את זה כמו שזה וזו היית הכוונה למשהו אחר בסטייל המתאים לבעליו

• הוסף לסימניות
לצערי לא הצלחתי לראות בזה איפור ולא שיער.
יש בזה ציור, למרות שהצבעים לא, אבל בצבעים הם גם לא איפור....
יצאתי קצת מבולבלת

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד... הייתי הולך על הלוגו עם רקע לבן (צד שמאל למעלה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה