כללי לוגו עבור קליניקה לרפואה משלימה

• הוסף לסימניות
היי.. שלום לכולם,
חדשה בפורום, וגם בתחום הגרפיקה.

עדיין סטודנטית מתחילה,
אשמח לשמוע הערות והארות.

אתם לא חייבים לתת לי נבוט בראש... אבל בכל זאת אשמח לשמוע את האמת.

תודה ((:

קבצים מצורפים

• לוגו מרפא.png
    KB 62.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
ברוכה הבאה :)
אנחנו לא חובטים לאף אחד בראש..... מקסימום מעירים בלי מילים טובות. ;)
הצבעים הם צבעים מתאימים לתחום של הלוגו.
אבל ברשותך כמה תיקונים.
הפונט של 'מרפא', לא ממש קריא, ומומלץ פונט קריא ובהיר לעין.
האלמנטים שבעלה יפים ומתאימים, אבל כשתשימי את הלוגו בקטן, הרי הוא לא יראה תמיד בגודל הזה,
הם יעלמו ולא יראו מזה, וחבל :)

מבחינת הצורה הכללית, הצורה של המלבן והעלה, הן צורות משלימות טוב מאוד אחת את השניה.
המון הצלחה בזה ובכלל.

• הוסף לסימניות
הצבעים מעולים,
יש מדי עומס של פרטים בתוך העלה, תנסי לעצב את הלוגו מינימליסטי כמה שיותר..
הכתב של ה"קליניקה לטיפולים..." לפי דעתי צריך להיות יותר עדין ובנאלי. עם פונט ממש פשוט, כי המילה 'מרפא' לוקחת את כל תשומת הלב..
אפשר לנסות גם לתת ריווח בין האותיות

הכיוון ממש טוב, בהצלחה

• הוסף לסימניות
מאד יפה להתחלה!
אני הייתי משפצת את אותיות מרפא שיהיו קריאות, ומוותרת על העלה בכלל.
הטקסטורה שבעלה יכולה אולי לשמש כחלק משפה עיצובית- לאריזות וכד'.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בהקשר לפונט של מרפא,
אומנם ברגע הראשון היתה לי תהיה קלה...
אבל אח"כ ניסיתי לחבר למשהו "סיני"(????)
כקודמי, גם אני חושבת על משהו קריא יותר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כיון קצת שונה מקודמיי.
את העלה לעשות בסוג של קווי מתאר בלי אלמנטים, כי הקווי מתאר לא יעשו הרגשה ריקה, הם ימלאו את מה שצריך, בקשר לפונט של מרפא אני מתלבט קשות. מצד אחד עדיף קריא מצד שני זה לא תמיד נכון...:)

• הוסף לסימניות
הפונט של מרפא אומנם פחות קריא, אבל השתמשתי דווקא עם פונט זה כי מזכיר את הכתב הסיני, וכאמור רפואה אלטרנטיבית = רפואה סינית... אנסה לתת רווח בין האותיות שיהיה ברור יותר.

האלמנטים בעלה כשהם מוקטנים נראים כמו מירקם של העלה, אבל לוקחת לתשומת לב ואנסה לעשות משהו נקי יותר.

תודה לכולכם ((:

• הוסף לסימניות
נסי פונט כמו למשל שיפנוק/צ'יניק של פונטייפ

• הוסף לסימניות
היו כאן לאחרונה כמה אשכולות עם הסברים ביצירת לוגו
כדאי לחפש אותם, ולבדוק את עצמך.
בגדול -
עשית עבודה טובה מבחינת צבעים, צורניות וקומפוזיציה
המלל צריך להיות קריא ולא כמו עכשיו (עדיף לוותר על פונט המיוחד כי הוא פוגם בזכירות ובקריאות של הלוגו)
הסמל צריך להיות מופשט יותר
ללא כל האלמנטים הקטנים בפנים (אגב, לעבודה אמיתית אל תשתמשי בסינית, כי אין לך מושג מה כתוב שם, אלא אם כן את ממש מוצאת מילה מסויימת שמתאימה כמו רפואה, בריאות וכד'...)
או לחילופין:
יש עכשיו טרנד כזה של לוגואים שמורכבים מהמון פרטים קטנים.
זה גם רעיון, אבל צריך לעשות זאת בצורה קצת שונה.
משתמשים במגוון רחב יותר של אובייקטים, חלקם גדולים, חלקם קטנים
ללא צורת מתאר שמקיפה אותם, וללא חיתוך שלהם בקצה הצורה
כלומר
נדרשת עבודת הרכבה מדוקדקת, כדי שהכל יחד יתאים, וגם ייצור את הצורה הגדולה

ממליצה לך לבחון כמה לוגואים כאלה ולראות איך הם בנויים
אם תשקיעי בזה זה יצא נהדר!

ולגבי צבעוניות -
עדיף להתחיל בשחור, ורק אח"כ לבדוק צבעים
ובכל מקרה להשתמש בצבע אחד בלבד ללוגו, ואם ממש צריך אז שניים
אם הלוגו טוב הוא "ידבר" גם בצבע אחד
בכל אופן הצבע הירוק מתאים לנושא של רפואה משלימה, כך שגוון אחד טוב של ירוק יעשה את העבודה
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה