כללי לוגו עולם המתנות

• הוסף לסימניות
מדובר בחנות שעוברת מיתוג מחדש. קהל היעד מגוון- אברכים, נשים בטווח גילאים שונה (מבנות סמינר ועד סבתות) וכן תיירים בעונת התיירות.
מדובר בחנות לא יקרה אך יוקרתית יחסית עם מגוון רחב מאוד של מתנות (מכלי בית וקריסטלים ועד מחזיקי מפתחות ומגנטים ) מה שגרם לי ליצור סגננות שונים של לוגו.
הייחוד של החנות נכון לעכשיו- חריטות לייזר: הקדשה אישית על מתנות שונות. מה לדעתכם מבטא טוב יותר?

קבצים מצורפים

• OLAM3-01.jpg
    KB 524 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מקסים.
הראשון לדעתי,
אבל למה המשפט לא מיושר למילים 'עולם המתנות' ונוטה קצת ימינה?
בעצם גם הרביעי יפה מאוד

• הוסף לסימניות
ברור שהראשון, נהדר!!!
(רק תזיזי מעט את המתנה מהקו של העיגול ותיישרי את הטקסט הקטן שיכנס בדיוק מתחת ל"עולם המתנות....)

• הוסף לסימניות
השלישי.

ולא ברור לי איך אפשר לפנות לקהל יעד כזה רחב? זה לעולם לא יתאים לאפחד....

• הוסף לסימניות
השלישי נראה כמו ראש של ילדה עם קוקו.
בעיני הראשון.

• הוסף לסימניות
הראשון נראה טוב!!!!!!
תמשיכי לעבוד עליו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;773485:
השלישי.

ולא ברור לי איך אפשר לפנות לקהל יעד כזה רחב? זה לעולם לא יתאים לאפחד....

את לגמרי צודקת וזה היה הקושי בבניית הלוגו בהתאמה לבריף שמילאה הלקוחה. מצד אחד לא להפוך את הלוגו לילדותי / נערי ומצד שני לא להפוך אותו לכבד מדי. אם כי זו חנות שכבר דיי מוכרת בתחומה ודיי וותיקה. בכל אופן הלקוחה התקשתה לשים את האצבע על קהל יעד עיקרי.

• הוסף לסימניות
כדאי מאווד שהיא תבחר קהל יעד מוגדר (זה לא אומר שמי שמחוץ לקהל היעד יפסיק לקנות בחנות שלה....) זה רק ישביח את המיתוג והפרסום.

כשעושים מיתוג ללא קהל יעד מוגדר הוא יוצא סתמי, וחבל.

• הוסף לסימניות
שאלה: מה הופך את החנות ליוקרתית, במחיריה הלא יקרים ובהיותה מכוונת לקהל יעד עממי ורחב מאוד?

א"ב ביוקרה:
א. מחיר גבוה
ב. קהל יעד מצומצם ואקסלוסיבי

לא כל דבר צריך למתג כיוקרתי.
לעתים משיגים בכך את המטרה ההפוכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;773549:
שאלה: מה הופך את החנות ליוקרתית, במחיריה הלא יקרים ובהיותה מכוונת לקהל יעד עממי ורחב מאוד?

א"ב ביוקרה:
א. מחיר גבוה
ב. קהל יעד מצומצם ואקסלוסיבי

לא כל דבר צריך למתג כיוקרתי.
לעתים משיגים בכך את המטרה ההפוכה.
את צודקת. אולי לא הסברתי את עצמי. האמת היא שהמחירים שם לא גבוהים בכלל. עד 7-350 ש"ח לפריט. אבל כמובן- תלוי למי. בעיקרון אם הכוונה ביוקרה לחנויות מאוד יקרות הפונות לקהל מאוד מסוים- אז זה ממש לא זה. השילוב בין המתנות (שבעיני) יוקרתיות יותר כמו קריסטלים למינהם (פמוטות, כוסות וכו'- מאוד הולך היום במגזר), ואזות, פרחים מפלסטיק לבין מחזיקי מפתחות, מגנטים ומתקן ממו עשוי עץ היה אכן בעייתי מעט עבורי באפיון. כמובן שביקרתי בחנות מספר פעמים על מנת לקבל את הרושם הנכון ומה שראיתי זה בעיקר הקריסטלים שמוצגים בצורה מאוד בולטת בחנות,זה אולי מה שבלבל. בכל אופן הלקוחה למשל שאפה יותר ללוגו בסיגנון וינטאג' ואני דווקא ניסיתי סגנונות שונים בנסיון להעביר
את המסר "עולם של מתנות" (מוטיב העיגול ובתוכו מתנות וכו'). כמובן שאעביר ללקוחה את הסקיצות ואתקדם משם.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!!
הראשון לוקח בגדול!!
בשני האלמנט גדול מידי לעומת הטקסט. בשלישי קוקו של ילדה. ה4-5 יכולים לבוא בחשבון גם...

• הוסף לסימניות
מספר 1 לדעתי הוא הכי בכיוון. האיור נחמד מאוד, לדעתי אפשר עוד לשפר
בהצלחה גדולה

• הוסף לסימניות
ב-1 הייתי מנסה מרכוז אמצע והמתנה מעל

• הוסף לסימניות
ברור שהראשון!!!
מלמטה....

בעיני מכל שלל הלוגואים , הוא בנוי הכי טוב מבחינת לוגו.
הראשון ( מלמעלה... :) ) יותר מתאים לפרסומת ופחות ללוגו.

• הוסף לסימניות
במגזר, יוקרה לא מבטא דווקא יוקרה במחירים, אלא בסגנון ובמראה של המוצרים.

אני אהבתי את האחרון.

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי את הראשון (ולא בהשפעת הרבים)
אבל אני הייתי עושה אותו בצבע בורדו והאותיות בצבע זהב,
זה יהיה גם פשוט(בגלל צורת הלוגו) וגם יוקרתי (בגלל הצבעים)
הצלחה..!

• הוסף לסימניות
יוקרה זה ענין יחסי לרמת המושגים של כל אחד.

הלוגו הראשון מאד יפה בעיני, עולם ומתנות, ברור וקליט, הקו הנקי והדק נותן לי תחושה יוקרתית, בתור אחת מתוך קהל היעד הייתי מתרשמת לטובה.
אפשר לשפר על ידי מיקום הלוגו מעל הכיתוב ויישור למרכז (כמו בסמל של פרוג)

ב-1 הייתי מנסה מרכוז אמצע והמתנה מעל
רק עכשיו שמתי לב שכבר אמרו את זה...:)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 26.2 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה