כללי לוגו - עלון לתלמידות

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
איזה מהם? ואולי אף לא אחד?
לגבי הצבעים אין לי החלטה, אשמח לשמוע רעיונות.
עוד שאלה, המילה "עלי" היא ראשי תיבות- עלון להבעה יהודית. האם זה צריך להתבטא בלוגו?

תודה

קבצים מצורפים

• עלי כותרת.jpg
    KB 768 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עלי כותרת - נותן משמעות של עלים - ירוק - ואני רואה פה פרחים - למה צריך את הצבע?
הראשון נראה מתחיל להדמות אבל צריך לשנות.

• הוסף לסימניות
זה לא צבע, זה עפרון.
העלון הוא מפרי ידיהן של התלמידות, התכוונתי להביע כתיבה ע"י העפרון.
כדאי לשים איור של עלה במקום הפרח?

• הוסף לסימניות
אולי תנסי להוריד את הפרח - ותנסי להפוך את הל' למעלה לעלה.. תנסי. ואחרי הכל לא הייתי משאירה עפרון.

• הוסף לסימניות
מקסימים אחד אחד!!!!
(הצורה של עלי הכותרת בדוגמא הראשונה - קצת מציק)

• הוסף לסימניות
סתם כך לידע כללי - עלי הכותרת הם העלים הלא ירוקים, אלא עלי הכתר של הפרח, אלו הצבעוניים.

• הוסף לסימניות
תודה, ואשמח לעוד תגובות.
משהו חסר לי.

• הוסף לסימניות
הלוגואים מקסימים לדעתי!
האחרון יפהפה ומתאים לעלון תלמידות. וגם התחברתי לשני.
הצעתי: לצבוע את המילה עלי בצבע שונה ואז ניתן להוריד את הרווח, ואת השורה מתחת לצבוע גם בצבע של ה"עלי", אולי כך הקשר של הר"ת יובן.
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
אהבתי את ה3 וה5 מתאימים מאוד לנושא. בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;678949:
עלי כותרת - נותן משמעות של עלים - ירוק - ואני רואה פה פרחים - למה צריך את הצבע?
הראשון נראה מתחיל להדמות אבל צריך לשנות.

מלכי, כנראה שאת לא זוכרת מה זה "עלי כותרת".
עלי כותרת אלו העלים של הפרח, לא העלים הירוקים האלה.

ודווקא אהבתי את זה בכחול, שהעלים בצד.
חמוד כזה

• הוסף לסימניות
תודה רבה,התגובות עזרו מאד. והנה ההמשך להארותיכם המועילות.
אשמח לשמוע חוות דעת על בחירת הצבעים, והעימוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה