לוגו על תמונה

• הוסף לסימניות
בתמונות שאתם מגישים ללקוחות אתם שמים את הלוגו שלכם??
קרה לכם שזה הפריע ללקוח?
היו לי לקוחות שלא אהבו את הרעיון...רוצים תמונה חלקה ללא תוספות;)
מה דעתכם? מה עלי לעשות?

• הוסף לסימניות
על התמונה עצמה? ברור שלא!

• הוסף לסימניות
רק בתמונה האחרונה באלבום דיגיטלי, ובצד.

• הוסף לסימניות
בקושי כשאני שמה את הקרדיט שלי על פרסומת או ספר שלם שעימדתי, מסכימים.... אז על תמונה???
תתנחמי.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1533121:
על התמונה עצמה? ברור שלא!

יצא לי לראות אלבומים, שעל כל תמונה היה לוגו למעלה/למטה בקטן.
לי אישית זה הפריע.
אבל לאחרונה התחלתי לשים רק בקולאזים ובקטן,מה אתם אומרים?
איפה רואים את השם שלכם באלבום??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1533168:
ותלוי במחיר!

מה זאת אומרת?
אם זה במחיר מוזל את מרשה לעצמך לשים את השם שלך?
אשמח אם תסבירי למה היתה הכונה
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסיפס;1533179:
מה זאת אומרת?
אם זה במחיר מוזל את מרשה לעצמך לשים את השם שלך?
אשמח אם תסבירי למה היתה הכונה
תודה

בפירוש!
מוסדות שבקשו צילום פורטרטים מסחרי בכמויות גדולות, ובמחיר ממש מוזל,
קיבלו לוגו פרסומי בפינה!
אמנם קטן ועדין, לא מקושקש ולא דוקר בעין, אבל בהחלט כלול במחיר.
הם מקבלים מחיר ממש טוב, ואנחנו מקבלים שטח חשיפה לפרסום!
ככה זה.

• הוסף לסימניות
אין שום סיבה.
אני שמה באלבום פעם אחת וזהו.

• הוסף לסימניות
אם אתה טוב יחפשו אותך ואם אתה גרוע עדיף שלא יראו אותך.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה שאתה "תוקע" את השם שלך בכל פינה באלבום זה מראה על סוג של "חוסר ביטחון" ואפילו קצת פחות מקצועי, שימו את הלוגו פעם אחת בצורה מכובדת בסוף האלבום, זה מראה על מכובדות ומקצועיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה פז;1534454:
לדעתי זה שאתה "תוקע" את השם שלך בכל פינה באלבום זה מראה על סוג של "חוסר ביטחון" ואפילו קצת פחות מקצועי, שימו את הלוגו פעם אחת בצורה מכובדת בסוף האלבום, זה מראה על מכובדות ומקצועיות

וואו! אהבתי! מסכימה לגמרי.

• הוסף לסימניות
בתמונות בדיסק ובאלבום- לא. אני שמה כרטיס ביקור שלי באלבום.

הלקוחה מקבלת מתנה מגנט עם התמונה שהיא הכי אהבה, ועל זה אני כן שמה את הלוגו בפינה.

• הוסף לסימניות
אני שמה לוגו על כל תמונה בקבצים המוקטנים במייל
באלבום אני שמה רק בדף האחרון (גם את זה לפעמים אני שוכחת...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה