כללי לוגו עם אנגלית או בלי אנגלית? מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
שתי אפשרויות.
הלקוחה רוצה גם אנגלית.
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
לדעתי האנגלית סתם מיותר.
הוא כבד מדי ומאוד תופס את העין.
הרבה יותר אהבתי רק את העברית...

• הוסף לסימניות
יפה!
התחברתי לגרסה עם האנגלית.

ואני ראיתי שני ברווזים ורק אח"כ לוטוס : )

• הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי את העברית.
השאלה למה יש צורך באנגלית?
הלקוחות דוברי אנגלית?
היא מפרסמת באזורים עם חוצניקים?
אם ישנה סיבה משמעותית, אז יש לזה מקום,
ואם לא אז הייתי מוותרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr777;n5056575:
אני דווקא אהבתי את העברית.
השאלה למה יש צורך באנגלית?
הלקוחות דוברי אנגלית?
היא מפרסמת באזורים עם חוצניקים?
אם ישנה סיבה משמעותית, אז יש לזה מקום,
ואם לא אז הייתי מוותרת.

יש לה גם לקוחות חוצניקים אבל נראה לי שהיא אוהבת את הזרימה של האנגלית יותר מאשר את עצם זה שזה אנגלית

• הוסף לסימניות
עברית. בפרט שהאות ח' לא מופיעה באנגלית וזו לא מילה שנשמעת טוב באנגלית.
מיותר לדעתי.
והלוגו מהמם.

• הוסף לסימניות
לוגו מקסים!
האנגלית מעמיסה ומיותרת, זה לא אופנה או תכשיטים....

• הוסף לסימניות
מה העניין של מם סופית ארוכה?

• הוסף לסימניות
לוגו יפהפה.ומבטא.
האנגלית מיותרת לדעתי. ומוזילה

• הוסף לסימניות
תודה חברה, עזרתם לי מאד. אני גם חושבת שעברית בלי אנגלית טוב בהרבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה