כללי לוגו עסקי - מתחת שם המשתמש (שדרוג...)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

מהיום, כל מי שמורשה כתיבה יכול להניח את הלוגו העסקי שלו מתחת שם המשתמש שלו.

מגדירים את זה כאן:
http://prog.co.il/profile.php?do=editavatar

בהצלחה

נ.ב. מי שישתמש באופציה הזאת בתמונה שאינה לוגו עסקי או שאינה הסמל שלו, תמונתו תמחק והוא יושעה מהאתר

• הוסף לסימניות
אני חדש כאן, ומיד ראיתי את ההודעה הזו, והתלהבתי.
רק אם אפשר להסביר יותר לטובת כלל הגולשים, האם זה חייב להיות לוגו של העסק, או שזה יכול להיות לוגו שמשקף את הניק?

• הוסף לסימניות
רק לוגו עסקי!

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון, אז לחידוד הייתי מוסיף, שזה בעצם נועד רק לשם פרסום העסק והגברת המוּדעוּת אליו. ומה שהוא לא אמיתי, לא צריך פרסום...

תודה מראש על ההבנה והסבלנות.

• הוסף לסימניות
אפשר קצת להעלות איכות או גודל?
זה נראה מאוד מטושטש!

• הוסף לסימניות
תנסי כעת..

• הוסף לסימניות
טוב גם את שלי אני מנסה פה

• הוסף לסימניות
גם שלי זקוק קצת לאיכות והגדלה
תודה

• הוסף לסימניות
עדיין יש צורך באיכות יותר גבוהה.
אם אפשר, עדיף יותר קטן אך איכותי וברור.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. זה ממש נחמד!

• הוסף לסימניות
חבל מאוד שהלוגו לא יכול להיות ברוחב של (כמעט) כל הטור. כך הוא גם יהיה ברור ואפקטיבי יותר וגם הדף של האתר ייראה יותר מסודר כאשר השוליים מצידי הלוגו יהיו שווים לשוליים שמצידי הטקסט המופיע בפרופיל של הניק.

• הוסף לסימניות
תודה זה ממש מדהים

• הוסף לסימניות
איזה יופי
רק עכשיו ראיתי את האשכול
ניסיתי והצלחתי
תודה

• הוסף לסימניות
עוד נסיון

• הוסף לסימניות
ווי, תודה! זה מדהים.
בדיוק לפני יומיים ניסיתי להעלות את הלוגו שלי לחתימה וזה לא עבד,
והנה באתם ושדרגתם.
כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
איזה עליז נהיה הפורום!
פורים עוד רחוק...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למי יש גישה? למה אני צריכה להרשם שוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה