כללי לוגו עסקי - מתחת שם המשתמש (שדרוג...)

• הוסף לסימניות
אני מנסה לראות אם עובד לי...

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני חייב סוף סוף לעצב לעצמי לוגו...

• הוסף לסימניות
מה יש... קצת יח"צ עצמי...
כל הכבוד לכם שם... אתם חמודים...

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
(אין ברירה, אלא להתחיל להיכנס לעסקים... טוב, נראה בהזדמנות.. :)

• הוסף לסימניות
תודה! רק עכשיו ראיתי את זה...
כל הכבוד פרוג

• הוסף לסימניות
תודה, רעיון מדהים!!

• הוסף לסימניות
לא רע בכלל...........

• הוסף לסימניות
זה עושה האנשה לניקים האפרוריים שהכרנו עד היום...
הצלחות לכולם!
ותודה לפרוג שלא שוקטים על השמרים!

• הוסף לסימניות
המלצה: אני חושב שכדאי לכם לשים ברקע של הלוגו את הצבע האפור של האתר. זה משתלב הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
למי שהלוגו שלו יושב על שקיפות. לחילופין - אפשר לסגור את הלוגו לפורמט PNG או GIF.

• הוסף לסימניות
שיניתי מעט את הלוגו שלי, למה הוא לא השתנה בהודעות שכבר כתבתי עם הלוגו הקודם?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שגם בהודעות החדשות שאני כותבת זה לא משתנה..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה, שאלת נוספת - יש אפשרות שהלוגו יהיה עם רקע שקוף? אני העליתי אותו כקובץ png עם רקע שקוף , אבל באתר זה לא מופיע כך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה