כללי לוגו- ערכה לתרגול תחושתי למטופלי CRPS >>> לאחר שיפוץ >>>

• הוסף לסימניות
https://www.prog.co.il/threads/חו-ד-ללוגו-ערכה-לתרגול-תחושתי-למטופלי-crps.403064/

כהמשך לאשכול הקודם שיפצתי את הלוגו אשמח לדעת חוות דעתכם

שם הפרוייקט:
נחושים לחוש

רקע:
מדובר בערכת קלפים חוויתית לתרגול עצמי לאנשים (מבוגרים וילדים) שכתוצאה מפגיעה נוירולוגית סובלים מכאב עז ורגישות מוגברת לגירויים על פני העור. הערכה מאפשרת להם עבודה תחושתית הדרגתית ובכך מסייעת לשיקומם.

בערכה ישנם קלפים המיועדים לעבודה תחושתית ביד ויש קלפים המיועדים לעבודה על הרגל.

הלוגו הזה מיועד לקלפים על היד. (לרגל יהיה אותו דבר רק עם כף רגל במקום כף יד)

מחכה מאוד לכמה שיותר תגובות והערות בונות וקוטלות...
תודה רבה
משופץ.PNG

• הוסף לסימניות
הבסיס ממש טוב,
כמה דברים שאפשר לשפר:

מפריע לי הסימן קריאה בתוך הכף רגל
זה נותן תחושה של חתך עמוק בין האצבעות....
אולי אפשר לעשות כף רגל ומתחתה עיגול, כך שיווצר סימן קריאה גדול?
ובאופן כללי, ללכת על לוגו פשוט, כמה שפחות אלמנטים- כך יותר טוב.

האדום מדגיש לי את הכאב. הייתי מעדיפה להראות את הרפואה שתגיע עם השימוש במוצר. תנסי לבדוק צבע רך יותר.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?
בדוגמא 3 ניסיתי שהסמל יהיה במקום נקודה השאלה אם זה מובן,
אשמח מאוד לקבל כמה שיותר הערות והארות ואיזה דוגמא הכי טובה
תודה רבה

משופץ2.PNG

• הוסף לסימניות
שילוב הפונט בכתב יד ומעברי הצבע
מורידים את רמת הלוגו

• הוסף לסימניות
הי, אני לא מהמומחים פה.. אני עדיין בלימוד של הקורס, אבל אהבתי את היד והרגל המאויירים ( באופציות השניות שעשית..)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למעבר צבעים?

• הוסף לסימניות
כן.. אולי תחליפי את הכתב יד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה