כללי לוגו פיתה מחו"ל - פינישים אחרונים

• הוסף לסימניות
הלקוח רצה צבעים נוספים
מחכה להערות לשיפוץ
לוגו, צבע, פונט וצורה...

קבצים מצורפים

• פיתה 3-01.jpg
    KB 721.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נראה יפה מאד!
הראשון הכי נראה לי מבחינת הצבעים המתאימים. וכן הפונט של 'להפיתה'.
ממש חמודי.

• הוסף לסימניות
הראשון.
לגבי הגחלים, כדאי לשחק עוד טיפה,
איך שזה עכשיו זה יוצר מעט בלאגן.

• הוסף לסימניות
הראשון הכי זועק
בשני יש גוונים יפים, אך לא מספיק בולטים לעין

• הוסף לסימניות
לוגו יפיפה ומלא אוירה.
הראשון הכי בוער.

• הוסף לסימניות
מבחינת הצבעים רק הראשון מספיק בולט.
אבל זה נכון שהצבעים שלו די נדושים...
אולי כדאי לשחק עוד בצבעים,
חוץ מזה - מקסים.
אבל זה לא נדוש קצת הטאבון של הפיתה?
אני שואלת ב"עדינות" כי גם לי אין כרגע שום רעיון אחר קולע לוויזואל מקורי,
אולי יותר מאוחר....
בכל מקרה זה נראה מקסים.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לנסות את השני עם הרקע החום כהה של הראשון.

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שהשני יפה, אבל צריך לחזק את הרקע החום מלמטה, כדי שיבלוט יותר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים

הלקוח כנארה הולך על הראשון (מקווה)

בכל אופן תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה