כללי לוגו "פלטיניום" לקירוב רחוקים

• הוסף לסימניות
הלוגו יהיה בגדול - בשלט (לא רק) ל"חנות" בקניון, לקירוב יהודים, בברית המועצות.
הם מעוניינים שזה לא ישדר מדי יהדות אבל בכל אופן קצת יהדות.
אשמח לשמוע מה דעתכם!!
ואם אפשר גם לשמוע כמה אני יכולה לבקש על הלוגו?

האמת היא שזה קצת לחוץ לי, אז אשמח..... לשמוע כמה שיותר מהר!

קבצים מצורפים

• לוגו פלטיניום.jpg
    1.6 MB · צפיות: 15
  • לוגו פלטיניום copy.jpg
    KB 65.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הלוגו יפה מאד,
הכחול יפה יותר,

• הוסף לסימניות
הראשון הכחול מאד יפה.
הייתי מורידה את ה"זנבות" מאחורה
ומורידה קצת מההילה, כפי שהעירו קודמי.
בשלט למעלה צריך לעדן את האפקטים והצבעים ברקע

• הוסף לסימניות
אין מה להשוות בין הלוגואים הנקיים לבין הביצוע עם האפקטים בשלט שמאוד לא מוצלח בעיניי.
לצורך העניין אתיחס ללוגואים הנקיים בלבד:

א. כדאי לעדן את אפקט הגרדיאנט.
ב. סתם שתדעי שמגן דוד הוא סימבול יהודי מאוד מזוהה באירופה.
ג. למה שלא תלכי עד הסוף עם שילוב המגן-דוד והאות M, ותהפכי את המשולש של הM עצמה לאחת הצלעות של המגן דוד?
ד. הסרט הכחול/אדום מאחור מיותר בעיניי ומעמיס.

• הוסף לסימניות
תודה, אני ינסה את מה שאמרתם, האם כדאי שגם בשלט לא יהיה שום אפקטים?

• הוסף לסימניות
איך זה יותר טוב?
וכמה נראה לכם אני צריכה לבקש??

קבצים מצורפים

• לוגו פלטיניום copy.jpg
    KB 30.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
העליתי שוב הוא לא עלה טוב.

קבצים מצורפים

• לוגו פלטיניום copy.pdf
    KB 363.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני דוקא אהבתי את ה"זנבןת" - כפי שהגדירו כאן,
אבל כדאי להבהיר את הצבע שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה