כללי לוגו+פרסומת לחו"דתכם

• הוסף לסימניות
הפונט מהמם, תפור על העבודה.
לכי על 4 או 5.
1 יפה אבל מורכב מידי ללוגו.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד. תשאר עם ה1 שאתה בחרת, כי שם אתה תוכל להשתמש בלוגו גם בלי אפקטים, כשיהי' צורך כמובן.
(אישית אני בעד הלוגו האחרון, בלי אפקטים, שאומנם מוסיפים המון, אך לא כ"כ מתאימים ללוגו)

• הוסף לסימניות
הראשון והאחרון, יפה מאד!
אולי יש ריווח גדול מידי בין האותיות

• הוסף לסימניות
הלוגו והפרסומת מעולים!
רק תישרי את "לרגל השקת..." ל"רק השבוע"

החלק העליון עם האותיות המטושטשות לא מזכיר קצת את מיטב - המצפן של שוק ההון?

• הוסף לסימניות
האחרון והראשון
המודעה יפה מאד

• הוסף לסימניות
4 או 5 אבל בלי הצל, זה נראה לי כבר יותר מדיי
המודעה מצויינת, חזק ביותר, קצר וקולע

• הוסף לסימניות
האחרון ממש טוב, בלי האפקטים. יש לך צורה יפה, מתאימה, זורמת - היא לא זקוקה לאפקטים כדי להיות חזקה.

הראשון גם מאוד יפה אבל העיטור הזה לא מסתדר בגודל קטן, הוא יהפוך לגוש לא ברור. אולי תקחי רק חלק ממנו.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון יותר מכולם!
גם המודעה יפה. לדעתי את צריכה לחפש פונט באנגלית יותר מתאים לעברית או להקטין את הגודל

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
הייתי הולך על הלוגו האחרון (5)
רק שיש שם ב"עלים" לבן שבכל מיני מצבים יראה סתם חור אז למלאות קצת בצבע.

• הוסף לסימניות
הלוגו יפיפה. אהבתי את הראשון.

• הוסף לסימניות
הכל יפה אך הייתי הולך על החמישי ומצמצם רווחים בין האותיות, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת על הלוגו הראשון. הוא מאד יפה ומסביר.

• הוסף לסימניות
לדעתי לוגו 3 מיוחד מכולם כי הוא מאחד את הנושא של טבע מבחינת שני העלים והם ביחד משלימים את הנושא של רפואה משלימה, שזה העיגול המחולק (שכחתי איך קוראים לסמל הזה. חבל לפספס את השילוב ביניהם!

המודעה יפה, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון למרות המורכבות שבו.
מודעה נהדרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה