כללי לוגו צבעוני

• פותח הנושא david
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני הופך לוגו צבעוני לוקטורי, מכיר את live של אילוסטריטור אך מדובר בלוגו עם תמונה, מה עושים, הם כבר רוצים להוציא גלופה וכו'.....

תודה מראש לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
לוגו עם תמונה... חבל להם...

הדרך היחידה להפוך תמונה לוקטורי בצורה מדוייקת לגמרי, היא לעקוב קטע קטע עם כלי העט.

• הוסף לסימניות
בקורל 14 יש אופציה שמגיעה אוטומטית ברגע שבוחרים תמונה כל שהיא: trace bitmap ולוחצים על האפשרות: quick trace . מייד הופכת התמונה לויקטורית, לפעמים יש צורך לשפץ אותה כמובן, אבל לפחות יש בסיס טוב.
אם אין לך את התוכנה - תשלח לי את הלוגו למייל ואנסה לעזור לך.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;250884:
בקורל 14 יש אופציה שמגיעה אוטומטית ברגע שבוחרים תמונה כל שהיא: trace bitmap ולוחצים על האפשרות: quick trace . מייד הופכת התמונה לויקטורית, לפעמים יש צורך לשפץ אותה כמובן, אבל לפחות יש בסיס טוב.
אם אין לך את התוכנה - תשלח לי את הלוגו למייל ואנסה לעזור לך.
בהצלחה.

נו, הוא כתב לגבי ה-live באילוס, זה אותו רעיון.

אבל לתמונה ממש - זה יהפוך לאובייקט כבד עם מליון חלקיקים קטנים, ובהגדלה זה לא יעבוד. מנסיון, מה שהופך לוקטורי עם הטרייס לא ניתן להגדיל יותר מדי.

• הוסף לסימניות
מאד תלוי מהי התמונה: שחור-לבן, צבעוני?
אםרוצים להכין גלופה, אני מניחה שאפשר לשטח את התמונה למספר אזורי צבע ברורים, אם כן - כן שייך לעשות טרייס, ולכל היותר - יהיה צורך אח"כ להחליק את הקווים.

אם תוכל להעלות את התמונה נהיה יותר חכמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה