כללי לוגו ראשון לחנות יודאיקה וירטואלית.

• פותח הנושא red
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם.
פעם ראשונה שאני מעלה עבודת גרפיקה לחוו"ד (אני מתעסקת בעיקר בציור)
ופעם ראשונה שאני עושה לוגו בכלל...
מדובר בחנות וירטואלית ללקוחות מחו"ל, שמוכרת מוצרי יודאיקה ואמנות.
הצבעים הם בהשראת הלוגו המקורי של החברה.
דבר ראשון שלחתי ללקוח את כל הסקיצות, ולאחר שהוא בחר באחת מהן, התקדמתי איתה הלאה.
האם הבחירה היתה נכונה, או שיש מה לשכנע אותו לבחור ברעיון אחר? (אבל האמת שגם אנ אהבתי את זה...)
ואיך הלוגו באופן כללי? מה יש לכם להציע להתקדם?
תודה!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 447.4 · צפיות: 17
  • 2.jpg
    KB 524 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הציורים מדהימים בפרט מס' 1

תנסי לפשט את הסקיצה שהוא בחר שיהיה יותר סימבול ופחות ציור

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי A2 ו B1 גם הם טובים. אבל הבחירה אכן מוצלחת ואני לא חושבת שיש לפשט את הלוגו. לא כל לוגו חייב להיות אייקוני, ישנו גם מושג של לוגו מעוצב / מצוייר כפי הנ"ל. האמצעי לדעתי טוב מכולם בשילוב פונט כתב היד של השלישי. מעולה! המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
יש עוד דעות? אני רוצה להתקדם....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
a2 בלי הרקע אולי

• הוסף לסימניות
c1 הכי מיוחד בעיני

• הוסף לסימניות
C1 או C2.

והעיבוד והגימור משפר את הענין הייתי הולך לכיוון הפונט של השני יציב סאןסריף.
נותן איזה שהוא תחושה של העכשויות בכ"א זה על האינטרנט.

• הוסף לסימניות
כל אחד יותר יפה מהשני, בפרט: A2 -מקסים בלי הריבוע שמאחוריו, והעיבודים של C - מהממים!
נראה לי שכדאי לקחת את האמצעי משלשתם!
עבודה נהדרת!

• הוסף לסימניות
c1
שאפו על העבודה...ועוד פעם ראשונה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה